Video Oyunları için Harika Hack’leri Kolayca Bulma

Birinin oyun oynarken bilgisayar korsanlarını kullanmayı tercih etmesinin birçok farklı nedeni vardır bu, birinin tembel olduğu veya bunun gibi bir şey olduğu anlamına gelmez, aslında burada birkaç hile ve tüm oyun deneyimini yepyeni bir seviyeye yükseltebilir. seviyesi. İster bazı gecikmeli özellikleri veya modelleri optimize etmek, var olan özellikleri iyileştirmek ve kişiselleştirmek için isterse tamamen farklı bir şey olsun – hile yapmak inanılmaz derecede eğlenceli olabilir.

Öte yandan, kesinlikle, hack’lerden yararlanmak herkes için pek uygun değil – bazı insanlar bunu hacklemek yerine eski moda yöntemlerle yapmaktan çok daha fazla keyif alıyor. Bununla birlikte, bu insanlardan biri değilseniz ve oyunun sınırlarını zorlamak ve hatta onların ötesine geçmek istiyorsanız, başka yere bakmayın – bu makalede, oradaki en iyi korsanlardan bazılarını bulmanıza yardımcı olacağız. ve bunu da kolayca yapın.

 

Oyun Hack’leri

Daha çok eğitmenler olarak bilinen oyun korsanlarını kullanmanın ana nedeni, her video oyununun piyasaya sürüldüğünde hileleri desteklememesidir. Temel olarak, bu , böyle bir oyunda hile yapmanın biraz daha zor olmasına neden olur. Şimdi, hepimiz hacker değiliz. Bu nedenle, oyunların koduna daha yakından bakma ve ince ayar yapma olanağına sahip olmak sizin için bir seçenek olmayabilir. İşte tam da bu nedenle, tüm işi halihazırda yapan ve ardından söz konusu ince ayarın ikincil bir uygulama veya benzeri bir şey aracılığıyla diğer bilgisayarlara aktarılabildiğinden emin olan insanlar var.

Hack’ler çok sayıda varyasyonla gelir, bu nedenle, oynanabilir karakterde değişiklik yapmak veya bunun yerine oyun dünyasını değiştirmek için yararlı bulduğunuz her şeyi seçebilirsiniz. Bu tür oyun hack’lerini ararken gitmenin en iyi yolu, hem oyunların nasıl hackleneceğini açıklamaya hem de halihazırda mevcut olan farklı eğitmenler sunmaya adanmış forumları ziyaret etmektir.

 

Çevrimiçi Video Oyunu Hileleri

Şimdi, çevrimiçi bir oyun için hack yapmak daha da zor olabilir ve bu eğitmenleri yapan kişiler genellikle programlama konusunda son derece bilgili kişilerdir. Www.iwantcheats.net adresinde bu tür hackler yapma konusunda uzmanlar, bunların oyun eğitmenlerine ne kadar benzediğini ve en çok ne için kullanıldığını açıklıyor. Ayrıca, en yaygın eğiticinin otomatik hedefli bir hack olduğunu açıklamaya devam ediyorlar. Otomatik nişan alma saldırısı, temelde birinci şahıs nişancı oyunlarında oyuncuların rakipleri daha kesin bir şekilde hedeflemelerine yardımcı olan bir uygulamadır, bu nedenle, kendi başınıza başarılı bir şekilde nişan alamasanız bile, otomatik nişan alma ile hemen hemen yapabilirsiniz. çatlak bir atış olur.

Diğer bir yaygın çevrimiçi hile taktiği, farklı tekrarlayan görevleri otomatikleştirmek için makro adı verilen komutların komut dosyalarını kullanmaktır. Örneğin, bu, belirli görevleri tekrar tekrar otomatik olarak gerçekleştirmek için makrolara güvenerek karakter becerilerini geliştirmek için kullanılabilir; bu, seviyenizi olabildiğince hızlı yükseltmek istiyorsanız oldukça yararlı olabilir.

 

Hile kodları

Son olarak ama kesinlikle en az değil, hile kodlarından bahsedelim . Bu, genellikle oldukça basit olduğu için en popüler hile yöntemidir. Aslında, bazı oyun geliştiricileri, geliştirme sırasında doğrudan video oyunlarına hile kodları ekler. Çoğu durumda bu, daha çok oyun testi olarak bilinen, geliştirmenin kalite güvence aşamasını basitleştirmek için yapılır. Hileleri kullanmak, nihayetinde oyunun oynanabilir olduğundan ve herhangi bir büyük hatanın bulunmadığından emin olmalarına yardımcı olur.

Hile kodlarını nasıl bulabilirsiniz? Bazen oyuncular bir kısayolu açmanın sırrını şans eseri keşfederler, ancak çoğu zaman birileri onlara kodları söyler veya hatta video oyununun kodunu keşfetmeyi tercih ederler. Eğer kovalamayı kesmek ve hileleri hızlı bir şekilde almak istiyorsanız, en iyi bahsiniz, çoğu zaman listelenen ve açıklanan tüm kodların bulunduğu GameFAQs veya IGN gibi sitelere gitmektir.

Çoğu durumda, oyunlarda zaten kodları girebileceğiniz belirlenmiş bir konsol vardır. Ve belirlenmiş bir konsolu olmayanlarla bile uğraşmak oldukça kolaydır, bu nedenle, bunu yapmakla ilgili biraz okurken, hileleri anında kullanabileceksiniz.

Sonunda, oyunlarınız için hileler bulabileceğiniz birçok farklı kaynak var ve genel olarak katlanarak daha fazla hile var. Bununla birlikte, acele etmeyin – bazı siteler o kadar güvenilir değildir ve oyununuzu yükseltmek yerine çökertebilirsiniz.

Bunu göz önünde bulundurarak, size kalan tek şey güvenilir bir web sitesine gitmek, ilgilendiğiniz hileleri bulmak ve keyfini çıkarmak!

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz