Küçük İşletmeler için Yenilikçi Teknolojiler

Küçük işletmelerin günlük sorunsuz iş operasyonları için teknolojiye ihtiyacı vardır. Bunun nedeni, teknolojinin küçük işletmeler üzerinde büyük etkisi olan önemli bir rol oynamasıdır . İnternet özelliklerine sahip dizüstü bilgisayarların kullanımından web tabanlı uygulamalara ve benzerlerine kadar, teknoloji büyümek isteyen küçük işletmeler için vazgeçilmezdir .

Programlama ödevi hizmeti gibi küçük bir işletme kurmak istiyorsanız, amacınızı ilerletmek için teknolojiye ihtiyacınız olacak. İş hedeflerinize bağlı olarak ne kadar teknoloji kullanmak istediğinizi belirleyebilirsiniz. Daha fazla uzatmadan, size Küçük İşletmeler için 5 Yenilikçi Teknolojiyi göstermeme izin verin !

Küçük İşletmeler için Dört Yenilikçi Teknoloji

Günümüz teknolojisindeki gelişmeler biz insanlar için büyük fayda sağlıyor. Biz dünya üzerindeki insanların, dünya genelinde seyahat ve iletişim kurabilirler daha birçok. Büyük önem taşıyan, işinizi çok daha hızlı büyütebileceği gerçeğidir – yani, onu kendi yararınıza nasıl kullanacağınızı biliyorsanız. Her gün birçok yenilik ortaya çıkıyor. Bununla birlikte, yalnızca birkaç önemli olan
yapışır. Küçük bir işletme işleten bir girişimci için , en son yenilikçi teknolojilerden doğru zamanda yararlanarak ilerlemeyi öğrenebilirsiniz . Bazı temel teknolojiler olmadan işletmenizin modasının geçebileceğini unutmamak önemlidir . Küçük işletmeler için en iyi 4 yenilikçi teknoloji aşağıdadır .

1. Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM)

İşiniz tamamen müşterilerle nasıl bağlantı kurabileceğiniz ve onlarla nasıl kalıcı bir ilişki kurabileceğinizle ilgilidir. Büyük bir müşteri hayran kitlesine sahip olduğunuzda, ilerlemenizi önemli ölçüde hızlandırabilirsiniz. Müşteri İlişkileri Yönetimi yazılımı, birçok işletmeye çeşitli faydalar sağlayan bulut tabanlı bir yazılımdır . Bu avantajlar arasında müşterileri elde tutmak, potansiyel müşterileri dönüştürmek, geliri artırmak ve çok daha fazlası bulunur. Bu nedenle, küçük bir işletme sahibi olarak, farklı CRM yazılımlarını deneyin ve uygunluk ve satın alınabilirlik açısından işletmeniz için hangisinin en iyisi olduğuna karar verin . Küçük işletme sahibi olarak kullanabileceğiniz CRM yazılımı örnekleri arasında Zoho, Salesforce, Insightly, vb. Bulunur.

2. Ödeme İşlemi

Farklı ödeme yöntemlerini kapsayan çeşitli ödeme seçenekleri olmadan , işletmenizin büyümesini engelliyor olabilirsiniz. Bir mağazaya gidip istediğiniz ödeme seçeneğini bulamadığınızı hayal edin – hayal kırıklığına uğrayacaksınız! Ve hayal kırıklığınızda, o mağazayı kötü bir ışıkta boyayacaksınız. Bunu bilerek, müşterilerinize istedikleri ödeme yöntemini seçme esnekliği sunmalısınız. Kredi kartı terminali ve Pay Pal, Securepay.com vb. Çevrimiçi ödeme ağ geçidi gibi seçenekler mükemmel. Çoğu insan, para taşımak için çevrimiçi ödemeyi tercih eder.

3. Sosyal Medya

Sosyal medya, arkadaşlar ve aile arasında sorunsuz iletişim sağlayan harika bir platformdur . Ancak bundan daha fazlası, sosyal medyanın özellikle işletmeler için birçok başka kullanımı vardır . Hem küçük hem de büyük işletmeler, geniş bir kitleye ulaşmak için sosyal medyadan büyük ölçüde yararlanabilir. Hem pazarlama hem de müşterilerden geri bildirim almak için mükemmel bir platformdur. Sosyal medya ile yeni müşterilerle tanışabilir ve onları ölümsüz hayranlar haline getirebilirsiniz. Bu, ticari büyümeyi teşvik etmek için mükemmel bir artı.

4. Bir Web Sitesine Sahip Olun

Bir web sitesi, ne kadar küçük ölçekli olursa olsun, her işletme için kullanışlı ve güçlü bir araçtır . Birçok küçük işletmenin bir web sitesi yoktur ve bu nedenle görünmezler. Bir web sitesinin yokluğu, özellikle 21. yüzyılda çok şey anlatıyor. İşletmeniz hakkında yanlış bir izlenim yaratabilir işletmenizin dijital olarak gelişmiş veya güvenilir olmadığı yönünde .Web siteniz, pazarlama için en önemli ve güçlü araçlardan biridir. Bunun nedeni, dünya çapında bulunan müşterilere ulaşmanıza yardımcı olabilmesidir. Yeni müşteriler, muhtemelen sizinle iş yapmaya karar vermeden önce web sitenizi kontrol edeceklerdir . Mobil uyumlu ve verimli bir web siteniz olduğundan emin olun .

Sonuç

Sonuç olarak, küçük işletmelerde teknolojiyi kullanmanın birçok yolu vardır . Dolayısıyla, işinizi büyütmek istiyorsanız, bu teknolojik gelişmelerden yararlanın. İlerleme zamanı!

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz