Bulutta Barındırılan PBX’in (İnfografik) Faydaları

Bulutta barındırılan PBX nedir? Hem şirket içi hem de şirket dışı iletişimi sağlayan iş telefonu sistemidir . Sanal PBX olarak da bilinen Bulut PBX, hizmetleri tamamen internet üzerinden sağlayan IP tabanlı bir çözümdür . Bu seçeneği seçerken, tüm veriler çevrimiçi olarak saklanacağı için kendi yazılımınızı bir sunucuda barındırmanıza gerek yoktur .

Daha fazla işletme sahibi , bu sistemin sunduğu çeşitli avantajlardan dolayı kendi sunucularında yazılım kullanmak yerine bulutta barındırılan PBX’i tercih ediyor . İşte kesinlikle bilmek isteyeceğiniz bulut tabanlı telefon sistemlerinin bazı avantajları . Ayrıca, daha fazla bilgi edinmek için Yeastar tarafından sağlanan infografiğe bakın .

Maliyet Verimliliği

Gelecekte ek maliyetlerden kaçınmak istiyorsanız, bulutta barındırılan PBX akıllı bir yatırım olabilir . Şirketinizin telefon hizmetlerini yürütmek için yeni bir çalışan işe almasına gerek yoktur , bu da özellikle yeni başlayanlar için büyük bir mali rahatlama olabilir . Dahası, bu hizmetin fiyatı giderek azalacak ve bakım maliyetlerini daha da uygun hale getirecektir .

Ölçek

Bulutta barındırılan PBX hizmetleri, işletmenizin büyümesini sağlayacaktır ! Şirketiniz için mükemmel bir telefon sistemi oluşturmak için ek telefon hatları ve birkaç dahili hat ekleyin veya mobil cihazlara bağlanın . Dahası , talebe bağlı olarak, herhangi bir sınırlama olmaksızın telefon hizmetlerinizi kolayca değiştirebilirsiniz .

Hareketlilik

Günümüzde uzaktan çalışma gerçekliğin bir parçası haline geldi. Bulutta barındırılan bir PBX sistemi , dünyanın her yerinden arama yapmanıza olanak tanır . Sistem sanal olduğu için çalışanlarınız buna çevrimiçi olarak erişebilecek ve hizmetleri tıpkı ofiste olduğu gibi kullanabilecek.

Güvenilirlik

Bulut tabanlı bir telefon sistemiyle, arama kalitesi söz konusu olduğunda en fazla minimum gecikme bekleyebilirsiniz . Bu tür bir servis sağlayıcının güzel yanı, bir PSTN bağlantısından çok daha hızlı olan bir buluta dayanmasıdır .

Sonuç

Bulutta barındırılan bir PBX sistemi, şirketinizde yapılan hayat değiştiren bir gelişme olabilir . Hepimizin bildiği gibi iletişim, giderek daha rekabetçi hale gelen bir pazarda başarının anahtarıdır . Çalışanlarınıza sınırlamalar değil fırsatlar sağlamak istiyorsunuz . Bu nedenle, bulut barındırmaya dayalı PBX telefon sistemleri işletmeniz için uygun bir seçenek olabilir.

About İbrahim Berkay

2000 yılında bilgisayar programcılıpı fakültesinden mezun olduktan sonra sektörde çeşitli bilişim firmaları ve kurumsal yapıların bilgi işlem departmanlarında hizmet verdikten sonra 2013 yılından bu zamana kadar sunucuyeri firmasında sistem mühendisi olarak çalışmaktayım.

Yorum Yaz