Fotoğrafçılığınız İçin En İyi Dört Üst Düzey Yazıcı

Fotoğrafçılık birçokları için bir tutkudan daha fazlasıdır. Bu onların dünyanın bir parçasını ele geçirme ve onu sonsuza dek dışsallaştırma yöntemidir. Ancak çoğu insan fotoğrafçılardan ve yan gösterilerinden bahsederken, iyi bir yazıcının önemini unutarak yalnızca kamera, tripod ve diğer fotoğraf ekipmanlarına odaklanırlar. Evet, bir yazıcı profesyonel bir fotoğrafçı için önemli bir aksesuardır çünkü çalışmalarını müşterilerine sergilemelerine ve iş yerinde sergilemelerine olanak tanır. Profesyonel bir fotoğrafçıysanız, göz önünde bulundurabileceğiniz birkaç ipucu.

Brother MFC-T920DW Mürekkep Tankı Yazıcısı

Bir fotoğrafçı olarak çok sayıda kağıt türü, boyutu ve rengine yazdırmanız gerekebilir. Bu nedenle, hepsini destekleyen bir fotoğraf yazıcısı almak önemlidir . Ayrıca, fotoğraf basmak ana işiniz değildir ve tüm zamanınızı ve kaynaklarınızı bir yazıcı bulmaya çalışmakla harcamak istemezsiniz. Bu nedenle, hepsini kolaylıkla yapmanızı sağlayan bir Mürekkep tanklı yazıcıya yatırım yapmalısınız. Brother MFC-T920DW Mürekkep Tankı Yazıcısı, düşük maliyetle çok baskı yapmak isteyenler için ideal bir yazıcıdır ve fotoğrafçılık işiniz için en uygun yazıcıdır.

 

Canon imagePROGRAPH PRO-2000 24″ Profesyonel Geniş Format Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

Fotoğraf tutkunuz ciddi bir hal alıyorsa ve işleri büyütmek istiyorsanız, işte size uygun bir yazıcı. Canon imagePROGRAPH yazıcı , 24 inç genişliğe kadar görüntüler basmanıza olanak vererek, fotoğraf sergisi planlayanlar için idealdir. Bu yazıcı, rulo kağıt önizleme modu, toplu düzenleme ve kontrast oluşturma gibi birçok özelliğe sahip olduğundan biraz teknolojiden anlayan fotoğrafçılar içindir.

Ayrıca, mürekkebi değiştirmek zorunda kalmadan hem siyah beyaz hem de renkli baskı yapmanızı sağlar. Yani bir fotoğraf serginiz varsa, işte hiç düşünmeden kullanabileceğiniz bir yazıcı!

 

HP Designjet Z3200ps Geniş Formatlı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

Adından da anlaşılacağı gibi, bu yazıcı, resimlerinin gerçek hayattan daha büyük bir versiyonunu basmak isteyen fotoğrafçılar için idealdir. Bu yazıcı, 22 x 34 inç baskıyı bile kolaylıkla destekler. Bu, poster değerindeki çekimlerinizi nihayet basılmış, çerçevelenmiş ve sevdiklerinize hediye etmeye hazır hale getirebileceğiniz anlamına gelir. Stüdyonuzu veya bir serginizi kurarak fotoğrafçılığınızı bir sonraki adıma taşımayı planlıyorsanız, bu sizin de vazgeçilmez yazıcınız olabilir. Her boyutta sorunsuz baskı yapmanızı sağladığı için çektiğiniz fotoğraflar canlanabilir!

 

Epson SureColor P800 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

Bu, bütçe dostu bir yazıcı arıyorsanız ideal olan yazıcıdır. Zengin bir siyah yoğunluğuna sahiptir ve gerçeğe yakın renk gradyanlarını yazdırmasıyla bilinir. Ayrıca yazıcı, isteğe bağlı rulo desteğiyle A2+ boyutlarını destekler. Bunun yanı sıra, hareket halindeyken de Apple cihazınız ve AirPrint ile eşleştirebilirsiniz. Bu nedenle, cihaza bağlı kalmadan yazıcı kullanmak isteyen biriyseniz, bu sizin için en iyi satın alma olacaktır!

Bunlar, fotoğrafçılar için mükemmel olduğuna inandığımız birçok yazıcıdan sadece birkaçı. Her biri ihtiyaçlarınızın ölçeğine göre farklı bir amaca hizmet eder. Peki, bunlardan hangisini satın almayı düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünde bize bildirin!

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz