İçeriğinizi Görmek İçin En İyi İpuçları

İçeriğinizin öne çıkan World Wide Web’de fark edilmesini sağlamak göz korkutucu bir süreç gibi görünebilir, ancak böyle olması gerekmez. Düzenli olarak kaliteli içerik yazıyorsanız, kazanılan savaşın yarısı budur; ancak, aklınızda gerçek bir amaç veya amaç olmadan, istediğiniz gibi ve ne zaman yazıyorsanız, o zaman bir takipçi oluşturmak ve insanlardan güven kazanmak için çok daha zorlanacaksınız.
İçerik üretmek söz konusu olduğunda güven çok önemlidir. Okuyucularınız, onlara söylediklerinizin doğru ve doğru olduğunu bilmek ister, bu yüzden sapmak ve sadece uydurmak, insanların size ve işinize olan güvenini zedeleyecektir. Ancak güven, içeriğinizin görülmesini sağlamanın yalnızca bir yönüdür. Her türden içerik oluşturucunun çalışmalarının görülmesini sağlamasına yardımcı olacak bazı harika ipuçları.

 

Düzenli yazın

Hedef kitlenizin yararlanacağı bilgilendirici ve yararlı içerikler yayınlamak ve yazmak, içeriğinizin düzenli olarak görülmesine yardımcı olacaktır. İçeriğinizde süreklilik oluşturmak, hedef kitlenizin ne elde ettiklerini ve böylece size ve ne hakkında yazdığınıza güven oluşturmasını sağlar.

 

Kapsayıcı Olun

Video veya ses içeriğinizle daha da fazla kişiye ulaşabilmek için Verbit’in canlı altyazılarını kullanın . Çalışmanıza canlı altyazı eklemek, konuşmayı daha iyi anlayabilecekleri ve hatta ses olmadan içeriğinizle etkileşime geçebilecekleri için, daha fazla insanın istediği zaman ondan keyif almasını sağlayacaktır.

 

Tekrarlama

Eğer 300 kelimeyi ve bilgiyi anlayabilirsen 500 kelime yazmaya gerek yok. İçeriğini alakasız saçmalık ve dolgularla doldurmaya başlarsan okuyucu kaybedeceksin.

 

İlişkilendirilebilir hale getirin

İnsanların kişisel olarak ilişki kurabileceği içerik, yalanlara veya yanlış bilgilere ve rakamlara dayanan bir şeyden daha fazla ivme kazanacaktır. İnsanlar içeriklerinin topraklanmasını ister.

 

İçeriğinizi paylaşın

 

İçeriğinizi birkaç yerde yayınlamaktan korkmayın ve diğer içerik üreticileriyle güçlerinizi birleştirmekten çekinmeyin . Daha köklü içerik üreticileriyle ortaklık kurarak görüş ve okuyucu edinmeyi çok daha kolay bulacaksınız.

 

Bilgilendirici Olun

Okuyucunuzu daha önce bilmedikleri bir şey hakkında bilgilendiren içerik yazın. Hedef kitlenizi bir şekilde öğreten veya geliştiren bilgilendirici içerik üretirseniz, okuyucularınızın tekrar tekrar geri gelmesini bekleyebilirsiniz.

 

Promosyonları çalıştırın

Herkes bir freebie’yi sever ve eğer ücretsiz, ilgi çekici bir e-Kitap gibi kendilerine fayda sağlayacak bir şeyse daha da fazlasını yapar. Ne yapmaya çalıştığınızı baltalayacağından çok sık promosyon veya ücretsiz yayın yapmayın. Bu promosyonları okuyucularınızla bağlantı kurmak ve bir topluluk duygusu oluşturmak için bir fırsat olarak görün. Eşantiyonlar ve ücretsiz şeyler çalıştırmak için en iyi zaman, belirli bir takipçiye veya abone dönüm noktasına ulaştığınız zamandır, çünkü bu, insanları içeriğinizle etkileşime girmeye teşvik edebilir .

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz