Mac ile Pazarlama Görevlerinizi Kolaylaştırın-İşte Nasıl?

Mac mi PC mi? Bu, yıllardır devam eden uzun süredir devam eden bir tartışmadır. Çoğu zaman profesyonel dünyadaki insanlar “Mac” tarafını seçerler. Ancak, kendinizi meşgul bir pazarlamacı olarak görüyorsanız, görevleri kolaylaştırmak hayati ön koşullardan biri haline gelir.

Bunun için sisteminizin bozulmamış durumda olması gerekir. Peki, bunu nasıl yapacaksın? Daha fazla ilerleyin ve cevaplarınızı hemen alın!

 

Önbellekleri Temizleyerek Mac’inizi Koruyun ve Optimize Edin

Facebook, Instagram veya Google Ads’ü pazarlama stratejinizin bir parçası olarak kullanıyor olsanız da, her strateji oluşturmanız gerektiğinde onları bulmak zaman açısından verimli bir çözüm olmayacaktır. Böylece, başlangıçta başlatmak istediğiniz uygulamaları seçerek Mac’inizin sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.

Ayrıca, cihazı ne kadar çok kullanırsanız, önbellek oluşturmaya devam etme şansı o kadar artar. Görevlerinize herhangi bir kesinti olmadan devam etmek istiyorsanız, bu blog bağlantısını kontrol edin ve önbellek temizleme hakkında daha fazla bilgi edinin.

 

Yazılımınızı Güncelleyin

Yoğun programlarımız nedeniyle güncelleme düğmelerini genellikle görmezden geliriz. Bize göre, görev çok zaman alacakmış gibi geliyor. Ancak, bunları düzenli olarak güncellerseniz asla yazılım sorunlarıyla karşılaşmayacağınızı biliyor muydunuz? Video konferanslar veya uzak ofis görevleri yürütürken cihazınızın birinci sınıf durumunu sağlayacaktır.

 

Daha Fazla HDD Alanı Yapın

Bir pazarlama takvimi oluştururken görev listenizin bir parçası olarak birden fazla dosyanız olacağını söylemeye gerek yok. Bazen dosyaların benzer kopyalarını bile oluşturmanız gerekir . Alanınızı bu dosyalarla doldurmaya devam ederseniz ne olacak? Sisteminiz yavaşlayacaktır. Bu nedenle, gereksiz dosyalardan veya uygulamalardan düzenli olarak kurtulmayı düşünmelisiniz.

 

Her Şeyi Yedekle

Güvenlik söz konusu olduğunda Mac’in harika bir cihaz olduğuna şüphe yok. Ancak bunu söyledikten sonra, cihazınızın en iyi çalışma özelliklerini her zaman sağlayamazsınız. Ya çökerse? Çalışma diski hatası olduğunda ne yapacaksınız? Önemli dosyaları kaybetmeyi göze alabilir misiniz ? Tabii ki değil! Bu nedenle, dosyalarınızı iCloud’da yedeklediğinizden veya gerekenleri yapmak için harici bir cihaz kullandığınızdan emin olun.

 

Hatırlanması Gereken Nokta:

Dolaşmış kabloların yaratıcılığınızı bozmasını önlemek için alanınızı kablosuz hale getirdiğinizden emin olun. Bunun için bazı kablo bağlarını tercih edebilirsiniz.

 

Sonuç

Bir iş istasyonunu düzenli tutmak, zamandan ve emekten tasarruf etmenin en iyi yoludur. Ayrıca, üretkenliğinizi artırır ve önemli görevlere odaklanmanızı geliştirir. Bu, dijital cihazınız için de geçerlidir. Her hafta antivirüs taramaları ve yedekleme planladığınızdan emin olun.

Aşırı ısınma olasılığını azaltmak için cihazınızın etrafındaki dağınıklığı kaldırın. Unutmayın, cihazınızın verimliliği sizin üretkenliğinizle doğru orantılıdır. Özellikle pazarlama yetenekleriniz şüpheli olduğunda bunu gözden kaçırmamalısınız.

Bunun olmasına izin verebilir misin? Açıkçası, cevap “hayır” olacaktır. Bu nedenle, kârlılığınıza hızlı bir şekilde ulaşmak için becerilerinizi ve cihazınızı aynı anda yükseltin.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz