Piyasada bir sürü ses dönüştürücüsü var, ancak çok azı iyi bir iş yapabilir. Tek tek test etmek için zamanınız olmadığı için iyi bir tane bulmak biraz zor. Profesyonel ve tam özellikli bir ses dönüştürücü aramaya eğilimliyseniz, TunesKit Ses Dönüştürücü denileni düşünebilirsiniz.

TunesKit Audio Converter profesyonel ve güçlü bir ses dönüştürücüdür. Yardımı ile Apple Music ve iTunes’dan şarkılar çıkarabilir ve iTunes ve Audible sesli kitaplarını MP3 veya diğerlerine dönüştürebilirsiniz. Bunun yanı sıra, TunesKit bir dizi ortak ses dosyasını çeşitli popüler ses formatlarına dönüştürmenizi sağlar.

 

TunesKit Audio Converter Inc’in başlıca özellikleri:

Apple Music ve iTunes şarkılarını popüler ses formatlarına kayıpsız olarak indirin

Apple Music’teki tüm şarkılar içerik akışıdır. Apple Music üyeliğine abone olduğunuzda, şarkıların çalınması konusunda endişelenmezsiniz, ancak çevrimdışı olarak indirseniz bile onları gerçekten tutamazsınız. Bu arada, iTunes’dan satın aldığınız tüm şarkılar şifrelenir ve bu şarkılar yalnızca belirtilen cihazlarda çalınabilir. TunesKit yazılımı, Apple Music ve iTunes’dan şarkı tutmanıza ve bunları tüm cihazlarınızda dinlemenize izin verir.

 

İTunes ve Audible sesli kitaplarını bölümlerle ortak ses formatlarına kaydedin

Sesli kitapları Audible veya iTunes’dan satın alabilir ve hareket halindeyken taşınabilir cihazınızda dinleyebilirsiniz. Ancak bu sesli kitaplar yalnızca iTunes veya Audible programlarına sahip cihazlarınızla uyumlu olabilir; çünkü bu biçim koruması, telif hakkıyla korunan sesli kitapların kullanımını ve dağıtımını sınırlar. Herhangi bir cihazdan iTunes veya Audible sesli kitapları akış olarak almak istiyorsanız, TunesKit bunu başarabilir.

 

M4A, M4B ve diğer dosyalar gibi yaygın ses dosyalarını diğer ses formatlarına dönüştürün

Apple Music’ten şarkıları çıkarmak, TunesKit’in en önemli özelliğidir. Bunun yanı sıra, M4A, M4B, M4P ve daha birçok yaygın ses formatını her yerde dinlemek için birkaç popüler ses formatına dönüştürebilir. Özel gereksinimleri olan bazı yerlerde ses kullanmak amacıyla, TunesKit ses formatının dönüşümünü iyi bir şekilde çözebilir.

 

Çıktı ses formatlarını ve parametrelerini talebinize göre yapılandırın

Müziğinizi daha heyecan verici kişiliklerle yapmak istiyorsanız, TunesKit size bunu yapmak için yeterli beygir gücü sunuyor. Çıkış ses formatını ayarlama dışında, TunesKit ayrıca bit hızı, örnekleme hızı, kodek ve çok daha fazlası gibi çıkış ses parametrelerini özelleştirmenizi sağlar. Ayrıca, uzun müzik veya sesli kitap dosyalarını zaman, bölüm veya segmentlere göre küçük parçalara ayırmanıza yardımcı olabilir.

 

Dönüştürülen ses dosyalarını orijinal ses kalitesi ve ID3 etiketleriyle koruyun

Ses dosyalarının dönüştürülmesi ile başa çıkmak kolaydır, ancak tüm ses dönüştürücü çıkış ses kalitesini sağlayamaz. TunesKit yazılımı, çıktı dosyaları için orijinal ses kalitesini korurken dönüşümü elde etmenizi sağlayabilir. Ayrıca, ses dosyalarının kimlik etiketleri bilgilerini düzenlemenize yönelik seçenekleri de bütünleştirir.

 

Apple Music TunesKit ile MP3’e Dönüştürme

Yukarıdaki özel girişten, TunesKit’in ses dosyalarının kolaylıkla dönüştürülmesini sağlayabileceğini biliyor olabilirsiniz. Burada Apple Music’ten MP3’ü nasıl çıkaracağınız konusunda size yol göstereceğiz . Apple Music için ödeme yapmayı bıraksanız bile, Apple Music’ten en sevdiğiniz parçaları dinleme hakkınız var. Bunu başarmak için sadece üç adım gerçekleştirmeniz gerekir.

Bölüm 1. TunesKit’i başlatın ve Apple Music’i TunesKit’e aktarın

Her şeyden önce, bilgisayarınıza TunesKit Audio Converter’ı indirin ve yükleyin. Ardından bilgisayarınızda TunesKit yazılımını çalıştırın ve Apple Music’inizi dönüştürme için içe aktarmaya hazırsınız. Apple Music’in bilgisayarınızda çalınabildiğinden ve iTunes’unuzun cihazınıza yetkilendirildiğinden emin olun. TunesKit yazılımını başlattıktan sonra, arayüzün üstünde üç düğme göreceksiniz:

  1. İTunes Kitaplığını Yükle: “iTunes Kitaplığını Yükle” işaretli ilk simge, Apple Music, iTunes’dan şarkılar ve sesli kitaplar veya Sesli sesli kitaplar da dahil olmak üzere alışılmadık biçimlere sahip bazı ses dosyalarını dönüştürmeniz için kullanılır. Bu ses dosyalarını dönüştürmek için, TunesKit yazılımına yüklemek için üzerine tıklayabilirsiniz.
  2. Dosya Ekle: “Dosya Ekle” işaretli ikinci simge, dönüştürmek istediğiniz yaygın ses dosyalarını içe aktarmanıza izin verebilir. Apple Music ve diğerleri dışındaki ses dosyalarını dönüştürmek istiyorsanız, üzerine tıklayın ve dönüştürme için TunesKit yazılımına aktarın.
  3. Dönüştürüldü: Dönüştürüldükten sonra dönüştürülen ses dosyalarına “Dönüştürüldü” işaretli üçüncü simgeye tıklayarak göz atabilirsiniz. Ayrıca, dönüştürülen ses dosyalarını kaydettiğiniz klasörü bulabilirsiniz.

TunesKit’in Apple Music dönüşümüyle baş etmesine izin vermek istediğinizde, Müzik notu düğmesini tıklayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, Apple Music’inizi yerel klasörlerden doğrudan TunesKit arayüzüne sürükleyip bırakabilirsiniz.

 

Bölüm 2. Çıkış seslerinin biçimini ve parametrelerini özelleştirin

Ardından önemli adıma gidin, yani çıkış seslerinin temel ayarlarını yapın. “Formatla” paneline tıkladığınızda bir açılır pencere göreceksiniz. Bu seçenekte, çıkış ses biçimini ayarlayabilir ve bit hızını, örnekleme hızını, codec bileşenini ve kanalı ayarlayabilirsiniz. MP3, M4A, AAC, FLAC, WAV ve M4B gibi altı ses formatı arasından seçim yapabilirsiniz. Apple Music’ten MP3 çıkartmak için, çıktı ses formatınız olarak MP3’ü seçmelisiniz. Ayarlarınızı kaydetmek ve TunesKit arayüzüne geri dönmek için “Tamam” düğmesini tıklamayı unutmayın.

 

Bölüm 3. MP3 veya diğer popüler ses formatlarına Apple Müzik dönüştürün

Tüm özellikleri ayarladıktan sonra, sağ alt köşedeki “Dönüştür” düğmesini tıklayabilir ve TunesKit’in Apple Music dönüştürmesini hemen başlatmasına izin verebilirsiniz. Tamamlandığında, arayüzün üst kısmındaki “Dönüştürülmüş” düğmesine tıklayarak geçmiş klasöründeki dönüştürülmüş ses dosyalarını bulabilir ve Apple Music’in herhangi bir cihazda veya platformda oynatılmasını başlatabilirsiniz.

 

Sonuç

Kısacası, TunesKit Audio Converter, özel ve yaygın ses dosyalarının dönüştürülmesini ele almak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış kapsamlı bir ses dönüştürücüdür. Tüm cihazlarınızda seslerinizin keyfini çıkarmak ve en sevdiğiniz parçaları başkalarıyla paylaşmak için TunesKit’i kullanabilirsiniz. Beğendiyseniz, resmi web sitesini ziyaret edin ve bir deneme yapmak için ücretsiz deneme sürümünü indirin.

Kaynak: https://www.noobslab.com/2020/05/tuneskit-audio-converter-professional.html

About İbrahim Berkay

2000 yılında bilgisayar programcılıpı fakültesinden mezun olduktan sonra sektörde çeşitli bilişim firmaları ve kurumsal yapıların bilgi işlem departmanlarında hizmet verdikten sonra 2013 yılından bu zamana kadar sunucuyeri firmasında sistem mühendisi olarak çalışmaktayım.

Yorum Yaz