UkeySoft Apple Music Converter İncelemesi: DRM’yi Apple Music’ten Kaldır – Apple Music’ten MP3’e

Dijital çağ müzik işini değiştirdi. Günümüzde çoğu insan, en popüler Apple Music gibi akışlı müzik platformlarında müzik dinlemeye alışmıştır. Apple Music, neredeyse her yerde kullanılabilen, abonelik tabanlı bir akış hizmetidir. Genellikle, Apple Music aboneliği üzerinde her zaman daha fazla kontrol sahibi olmak isteriz. Ancak gerçek şu ki, DRM teknolojisi tarafından engelleneceksiniz.

  • Apple Music parçaları DRM korumalıdır. Apple Music aboneliğiniz sona erdiğinde tüm şarkılara, çalma listelerine, albümlere vb. erişiminizi kaybedersiniz.
  • Apple Music parçaları AAC dosyalarıdır, Apple Music kitaplığınıza indirdiğiniz parçalar .m4p uzantılıdır. Apple Music şarkıları, yalnızca resmi Apple Music uygulaması, iTunes veya web oynatıcısı olan Apple onaylı cihazlarda çalınabilir. Apple Music şarkılarını iTunes arşivine eklediğinizde, bunların Apple Music AAC ses dosyası olduklarını ve indirilen şarkıların m4p formatında geldiğini görebilirsiniz. Bu, DRM kilitli Apple Music şarkılarını diğer cihazlara, oynatıcılara veya uygulamaya koyamayacağınız veya aktaramayacağınız anlamına gelir.

Bu Apple Music şarkılarını birden fazla cihazda çalmak veya Apple Music’i USB sürücüsüne, MP3 oynatıcılara aktarmak isterseniz ne olur? Apple Music şarkılarını iPod Nano, Sony Walkman Player, PS4, MP3 oynatıcı, Android telefon, Zune ve daha pek çok cihazda çalmak için DRM’yi Apple Music’ten kaldırmanız ve Apple Music M4P şarkılarını MP3’e dönüştürmeniz gerekir. Şansınıza, DRM korumasını Apple Music’ten kaldırmak ve Apple Music uygulaması veya iTunes olmadan herhangi bir cihazda erişilebilir kılmak için üçüncü taraf araçları kullanabilirsiniz. Bu yazımızda UkeySoft Apple Music Converter’ı tanıtacağız. Bu yardımcı program, DRM’yi Apple Music’ten kaldırmanıza ve Apple Music’i MP3, M4A ve diğer biçimlere dönüştürmenize yardımcı olabilir.

 

UkeySoft Apple Music Converter’ın Kısa Bir Talimatı

Mac ve Windows için UkeySoft Apple Music Converter , müzik dosyalarının hızlı, kararlı ve yüksek kaliteli dönüştürülmesini sağlayan tek duraklı bir DRM Kaldırma aracı ve Apple Music Converter’dır. MP3, M4A, AC3, AAC, AIFF, AU, FLAC, WAV, M4R, MKA dahil olmak üzere çok çeşitli çıktı formatlarını destekler. Bununla, yalnızca DRM’yi Apple Music’ten çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda Apple Music’i DRM korumalı .M4P’den DRM’siz MP3 formatına dönüştürebilirsiniz. Bu şekilde, bunları istediğiniz zaman çevrimdışı oynatmak için PC’nize, Mac’inize veya diğer cihazlarınıza kaydedebileceksiniz.

 

UkeySoft Apple Music Converter Hangi Özelliklere Erişim Sağlar?

    1. Apple Music ve iTunes tarafından satın alınan AAC müzik dosyalarından DRM korumasını kaldırın.
    2. DRM’yi iTunes sesli kitaplarından, Sesli sesli kitaplardan, iTunes müzik videolarından, podcast’lerden vb. kaldırın.
    3. iTunes filmlerinden, TV şovlarından ve müzik videolarından ses çıkarın.
    4. Popüler MP3, M4A, AC3, AAC, AIFF, AU, FLAC ve herhangi bir cihaz ve oynatıcı ile uyumlu daha fazla formatı destekler.
      • MP3 oynatıcılarda, iPod’larda, hoparlörlerde, tabletlerde vb. çevrimdışı oynatma için Apple Music’i MP3’e dönüştürün.
      • Apple Music’i PC’de WAV’a dönüştürün – Apple Music’i CD’lere yazmak istiyorsanız yararlıdır.
      • Apple Music’i Mac’te M4R’ye dönüştürün – Apple Music’i Apple cihazlarda zil sesi olarak kullanmak için uygundur.
    5. Apple Music parçalarının ID3 etiketlerini korur ve başlık, sanatçı, albüm, tür, kapak vb. dahil olmak üzere ID3 etiketlerini düzenlemenize izin verir.
    6. Çıkış müzik parçalarını özelleştirmeye ve kolay erişim için dönüştürülmüş ses dosyalarını yönetmeye izin verir.
    7. Aboneliğinizi iptal etseniz bile Apple Music şarkılarını yerel bilgisayarda sonsuza kadar kaydedin.
    8. Windows’ta 16 kat, Mac’te 1 kat daha hızlı çalışır. Mac sürümü için daha yüksek bir hız arıyorsanız, Apple Music’i Mac’te 5 kat daha hızlı MP3’e dönüştüren bu TunesBank Apple Music Converter’ı düşünebilirsiniz .
  1. Apple Music’i Apple onayı olmadan tüm cihazlarınızda, oynatıcılarınızda ve uygulamalarınızda çevrimdışı olarak dinleyin (Yalnızca kişisel eğlence için, iş kullanımı için değil).

 

Apple Music’ten DRM Nasıl Kaldırılır – Apple Music’ten MP3’e

Bu program, onu iTunes’a benzeyen basit ve temiz bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Herkes bunu çok temel İngilizcede kullanabilir. Ayrıca, Fransızca, Japonca, Deutsch, Espanol, Basitleştirilmiş Çince ve Geleneksel Çince’yi de destekler.

İpuçları: Şu anda UkeySoft yazılımı Windows 7, 8, 8.1, 10, 11 (32-bit ve 64-bit), Mac OS X 10.9 veya üzeri sürümlerde mevcuttur. macOS Big Sur kullanıyorsanız lütfen sabırlı olun, UkeySoft teknik ekibi uyumluluk sorunlarını çözmek ve yazılımı güncellemek için elinden geleni yapıyor.

1. Adım. UkeySoft Apple Music Converter’ı İndirin

DRM korumasını kaldırmanın ilk adımı yazılımı yüklemektir. UkeySoft Apple Music Converter’ı Mac veya Windows sisteminiz için resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

Adım 2. UkeySoft Programını Başlatın

Kurulumdan sonra UkeySoft programını başlatın ve iTunes programı otomatik olarak açılacaktır. MacOS 10.15 Catalina veya sonraki bir sürümünü kullanıyorsanız Apple Music uygulamasının onunla birlikte çalıştığını görürsünüz.

3. Adım. Apple Müzik Şarkılarını Seçin

Gelişmiş bir Apple Music Converter olan UkeySoft, hem DRM korumalı hem de korumasız ses dosyalarıyla çalışır. Bu nedenle, programa herhangi bir Apple Music parçası, çalma listesi veya iTunes müziği ekleyebilirsiniz.

Adım 4. Çıktı Parametrelerini Özelleştirin

Arayüzün alt kısmında, Çıktı Formatı, Çıktı Klasörü, Codec, Bit Hızı, Örnekleme Hızı ve Kanallar vb. dahil çıktı parametrelerini istediğiniz gibi doğrulayabilirsiniz.

İpuçları: Testlerimizde, 44.1kHz (varsayılan) örnek hızı kullanılarak 320kbps’de (maksimum bit hızı) dönüştürme yapılırken çıktı kalitesi orijinaline benzerdi. Yüksek kaliteli Apple Music dosyaları için örnekleri 48.000 Hz olarak yeniden boyutlandırabilirsiniz.

Adım 5. Apple Music’i MP3’e Dönüştürmeyi Başlatın

Yukarıdaki ayarlardan sonra, sadece “Dönüştür” düğmesine basın. Yazılım, seçilen tüm Apple Music şarkılarından DRM’yi anında kaldıracak ve bunları MP3 veya ayarladığınız diğer biçimlere dönüştürecektir.

Dönüştürme tamamlandıktan sonra, dönüştürülen tüm Apple Music yerel sürücünüze kaydedilir, çıktı klasörünü açmak için lütfen “Çıktı Dosyasını Aç” seçeneğini tıklayın, MP3 müzik alacaksınız. Artık Apple Music uygulaması veya iTunes olmadan çevrimdışı olarak müzik çalabilir veya dinlemek için herhangi bir MP3 çalara aktarabilirsiniz.

UkeySoft Apple Müzik Dönüştürücü Fiyatlandırması

UkeySoft Apple Music Converter, kullanıcılar için ücretsiz bir deneme sürümü sunar. Apple Music’teki her şarkının ilk 3 dakikasını dönüştürmek için kullanabilirsiniz. Bu UkeySoft Yazılımındaki tüm özelliklerin kilidini açmak ve keyfini çıkarmak için ihtiyaçlarınıza göre abonelik planını satın alabilirsiniz. Aylık, yıllık ve ömür boyu planlar sunar ve her zaman size uygun bir plan bulabilirsiniz. Ömür boyu ücretsiz güncelleme ve teknik destek alacaksınız.

1 Aylık Plan – 1 PC/Mac için 14,95 ABD doları

1 Yıllık Plan – 1 PC/Mac için 49,95$

Ömür Boyu Plan (Tek seferlik satın alma) – 1 PC/Mac için 69,95 ABD doları

Ömür Boyu Plan (Tek seferlik satın alma) – 1 PC + 1 Mac için 99,95 $

Aile Yaşam Boyu Planı (Tek seferlik satın alma) – 5 PC/Mac için 159,95 $

 

Sonuç olarak

UkeySoft Apple Music Converter, DRM korumasını Apple Music’ten kaldırmak ve Apple Music parçalarını korumasız MP3 ses dosyalarına dönüştürmek için tasarlanmış Mac ve Windows için hepsi bir arada bir araçtır. Dönüştürülen Apple Music dosyalarını iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, Apple TV, MacBook, Windows PC, MP3 oynatıcılar, Sony Walkman, Xbox, PSP, Samsung TV, smart gibi herhangi bir Apple cihazında veya Apple olmayan cihazlarda depolayabilirsiniz. saatler, HUAWEI vb. Apple Music aboneliğinizi iptal etseniz bile, en sevdiğiniz parçaların keyfini dilediğiniz zaman, ağ olmadan taşınabilir cihazınızda çıkarabilirsiniz. Sonuç olarak, UkeySoft yazılımı çok kullanışlıdır ve kesinlikle Apple Music DRM Kaldırma aracı ve dönüştürücüsü için mükemmel bir seçim olduğunu düşünürüz.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz