TunesBank Spotify Müzik Dönüştürücü İncelemesi: Spotify Müzik İndir – MP3’e Spotify Müzik

Premium olmadan Spotify müziğini ücretsiz indirmek ister misiniz? İndirilen Spotify müzik dosyalarını MP3 çalarınıza aktaramadınız mı? Spotify’da dinleme deneyiminizi iyileştirmenin bir yolunu mu arıyorsunuz? Bu makalede, Spotify müziğini ücretsiz olarak MP3’e indirmenize yardımcı olan kullanışlı bir araç olan TunesBank Spotify Music Converter’ı keşfedeceksiniz . Onun yardımıyla, Premium hesap ve kısıtlama olmaksızın herhangi bir cihazda çevrimdışı oynatmanın keyfini çıkarabileceksiniz.

Neden TunesBank Spotify Müzik Dönüştürücü Kullanmalısınız?

Spotify, İnternet veya Wi-Fi ile mobil cihazlarda, tabletlerde veya masaüstlerinde ücretsiz olarak kullanılabilir. Ücretsiz kullanıcılar, Spotify uygulamasında veya web oynatıcısında reklam destekli müzik akışı yapabilir. Reklamları atlamak veya çevrimdışı dinlemek üzere Spotify müziğini indirmek için bir Premium hesabınızın olması gerekir. Ancak, Premium abonelerin bile Spotify müziğini kullanma kısıtlamaları vardır. Korumalı Spotify OGG Vorbis dosyalarını saklayamaz veya başka platformlara, uygulamalara veya cihazlara aktaramazlar.

Üçüncü taraf araçların devreye girdiği yer burasıdır. Tüm cihazlarınızda çevrimdışı oynatmak için Spotify müziğini MP3’e indirmek için kullanabileceğiniz profesyonel bir araç olan TunesBank Spotify Music Converter, yeteneklerine ve özelliklerine daha yakından bakalım.

 

TunesBank Spotify Music Converter’ın Temel Özellikleri:

TunesBank Spotify Music Converter, Mac ve Windows için bir masaüstü uygulamasıdır. İndirme ve dönüştürme işlevlerini birleştirir. Bu yardımcı program, Spotify kullanıcıları için özel olarak tasarlanmıştır – hem ücretsiz hem de Premium kullanıcılar. Bununla birlikte, herhangi bir kullanıcı Premium olmadan Spotify’dan müzik indirebilir. Daha da önemlisi, MP3, M4A, FLAC ve WAV dahil olmak üzere çok çeşitli çıktı formatlarını destekler. Bu nedenle, MP3 çalarlar, USB disk vb. gibi taşınabilir cihazlarınız için Spotify müziğini MP3’e dönüştürebilirsiniz.

 

Kullanımı Kolay ve Basit Arayüz

Bu aracı ilk kullandığımda, temiz ve basit arayüzü beni çok etkiledi. Spotify şarkılarını ve çalma listelerini indirmek ve dönüştürmek için yazılımı açın ve Spotify hesabınıza giriş yapın. Varsayılan dil İngilizce’dir, ayrıca Japonca, Fransızca, Almanca ve Geleneksel Çince olarak da değiştirebilirsiniz.

 

Spotify Müziği Ücretsiz İndirin

TunesBank yazılımının en kullanışlı özelliklerinden biri, kullanıcıların Premium abonelik olmadan Spotify’dan müzik indirmelerini sağlamasıdır. Spotify Ücretsiz veya Premium hesap kullanıyor olsanız da, Spotify müziğini yerel bilgisayarınıza sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.

 

Popüler Ses Formatlarını Destekler

TunesBank Spotify Music Converter, popüler MP3, M4A, FLAC, WAV formatlarını destekler. Bununla kullanıcılar, MP3 çalarlar, Apple iPod’lar, akıllı telefonlar, tabletler, akıllı saatler, oyun konsolları, giyilebilir cihazlar ve ev sinema sistemleri vb. gibi farklı taşınabilir cihazlarda çevrimdışı oynatma için Spotify şarkılarını, çalma listelerini ve podcast’leri kolayca MP3’e dönüştürebilir.

 

Orijinal Çıktı Kalitesini Koru

Akış deneyimini iyileştirmek için çoğu kullanıcı Premium plana yükseltir (320 kbps’ye kadar akış izleri). Artık TunesBank yazılımı size Premium olmadan Spotify’dan yüksek kaliteli 320kbps MP3 şarkıları indirme yeteneği veriyor. Dönüştürülen Spotify şarkıları orijinalleriyle aynı olacak, ancak Spotify DRM koruması olmayacak.

 

Müzik Kitaplığınızı Yönetin

Geleneksel ses kayıt cihazlarının aksine, bu akıllı araç yalnızca MP3 şarkılarının çıktısındaki meta verileri korumakla kalmaz, aynı zamanda örnekleme hızı, bit hızı vb. çıktı parametrelerini yönetmenize olanak tanır. Ayrıca kapağı, sanatçıyı, albümü vb. değiştirebilirsiniz. . ihtiyaçlarınıza göre çıktı dosyasında.

 

İnanılmaz Hızlı Dönüşüm Hızı

Hızlandırılmış teknolojiyi uygulayarak Spotify müziğini toplu olarak indirmenize izin vermekle kalmaz, aynı zamanda Spotify müziğini 5 kat daha hızlı MP3’e dönüştürmenize de olanak tanır. Test sırasında onu bir çalma listesindeki 160 şarkıyı dönüştürmek için kullandım ve sadece 8 dakika kullandım. Böylece, tüm Spotify çalma listesini bir kerede ekleyebilirsiniz.

 

Web Oynatıcıya Dayalı Spotify Müziği İndirin

Şu anda piyasadaki çoğu marka, TunesBank yazılımında olmayan Spotify masaüstü yardımı ile Spotify şarkılarını kaydedebiliyor. TunesBank Spotify Music Converter, Spotify uygulamasından tamamen bağımsız olarak çalışır. Mac veya Windows PC’nizdeki Spotify web oynatıcısına dayalı Spotify müziği indirebilir.

 

TunesBank Spotify Müzik Dönüştürücü Nasıl Çalışır?

Test sırasında, Spotify Free hesabı kullanarak Windows 10’umda Spotify müziğini dönüştürüyorum. Her şey yolunda gidiyor. Her adıma geçelim:

Adım 1. TunesBank Spotify Music Converter’ı İndirin

Öncelikle Mac veya Windows sisteminiz için TunesBank Spotify Music Converter’ı indirin ve kurun. Spotify gibi, TunesBank yazılımı da ücretsiz deneme ve ücretli sürümler sunar.

30 Günlük Ücretsiz Deneme Sürümleri, kullanıcıların her Spotify şarkısının ilk 3 dakikasını dönüştürmesine olanak tanır.

Tek bir Mac/PC için Kişisel Lisans 39,95 $ (ömür boyu) fiyatına.

5 Mac/PC için 79,95 $ (ömür boyu) fiyata Aile Lisansı.

Adım 2. TunesBank Programını Başlatın

TunesBank programını çalıştırın. “Spotify web oynatıcısını aç”ı tıklayın ve Spotify Free/Premium hesabınıza giriş yapın.

Adım 3. Programa Spotify Şarkıları Ekleyin

İndirmek istediğiniz şarkıları, çalma listelerini veya podcast’leri bulun. Ardından şarkıları veya çalma listesini doğrudan “+” simgesine sürükleyin.

Adım 4. Çıktı Formatını Ayarlayın

Menü çubuğundan “Tercihler”i seçin. Açılır pencerede çıktı biçimini, örnekleme hızını, bit hızını vb. ayarlayabilirsiniz. Spotify’ı MP3’e indirmek için MP3 biçimini seçtim. Bu arada TunesBank, kullanıcıların her şarkı için farklı format belirlemesine izin veriyor.

Adım 5. Spotify Müziği MP3’e Dönüştürün

“Tümünü Dönüştür” düğmesine basın. Ardından TunesBank yazılımı, Spotify web oynatıcısından anında müzik indirecek ve bunları MP3 formatına dönüştürecektir.

Spotify’dan MP3’e dönüştürme işlemi tamamlandıktan sonra, “Bitti”ye tıklayın ve çıktı klasörünü açmak için “Çıktı Dosyasını Görüntüle”ye tıklayın, indirilen tüm şarkıların .mp3 formatında olduğunu görebilirsiniz. Artık çevrimdışı olarak herhangi bir cihazda çevrimdışı olarak müziğinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Çözüm

Bu TunesBank Spotify Music Converter incelemesinde, bu mükemmel aracın ayrıntılarını öğrenmiştiniz. TunesBank Spotify Music Converter, Spotify kullanıcıları için profesyonel ve mükemmel bir müzik dönüştürme aracıdır. Tüm Spotify kullanıcılarının Spotify müziğini yüksek kalitede (320kbps’ye kadar) MP3’e indirmelerine ve kısıtlama olmaksızın keyfini çıkarmalarına yardımcı olur. Spotify şarkılarını ücretsiz indirmek, MP3 çalarınızdaki şarkıları dinlemek veya diğer müzik çalarlar, platformlar üzerinden Spotify müziklerine erişmek istiyorsanız, Mac ve Windows için TunesBank Spotify Music Converter’ı kişisel olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz