YouTube Videolarını İndirmek İster misiniz?

Hepimiz YouTube’da favori Vlogger’ları, eğitimleri, sporları ve diğer her türden içerik oluşturucuyu izleyerek saatler geçiriyoruz. Ancak bazen en sevdiğiniz videoları defalarca izlemek üzere kaydetmek istersiniz. Bunu gerçeğe dönüştürmenin birkaç yolu var, daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

YouTube Çok Büyük!

YouTube’da sayısız içerik oluşturucu ve içerik türü vardır. Günlük vloglardan spor incelemelerine, çocuk çizgi filmlerine ve haber kanallarına. Aslında, platforma her dakika yaklaşık 300 saatlik yeni materyal yükleniyor! Yaklaşık 1,3 milyar insan düzenli olarak YouTube’u kullanıyor, bu nedenle takılıp kalabileceğiniz çok şey var ve içerik için büyük bir talep var. En sevdiğiniz kanallara zaten sahip olabilirsiniz veya tüm sitede tamamen yeni olabilirsiniz, ancak orada sizin için bir şeyler olduğundan emin olabilirsiniz. Katılın ve bugün eğlencenizi bulmaya başlayın!

 

Videolara Neden Çevrimdışı Erişmelisiniz?

Her zaman web’e bağlı olmak yerine videolara çevrimdışı olarak erişmek isteyebileceğiniz birçok neden vardır. İşte YouTube içeriğini indirmeyi planlarken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç olumlu nokta. 

  • Verileri Kaydetme

Sınırlı veriye sahip bir mobil plandaysanız, YouTube veri depolarınızı tüketebilir. Tüm favori videolarınızın indirilmesi, mobil hesabınızdan sürekli olarak tüketilen verileri kurtarabilir. Hatta Youtube’u masaüstünüzden indirebilir ve ardından telefonunuza aktarabilirsiniz, bu şekilde hiçbir veri kullanmazsınız. Bu süreçte paradan tasarruf edin! Ne aşk değil?

  • Reklamsız

Bugünlerde, neredeyse her YouTube videosunda reklam var. Bazılarının videolardan önce, sırasında ve sonrasında reklamları vardır. Bu, içerik oluşturucuların ödeme almasına yardımcı olur ve en sevdiğiniz YouTuber’a yardımcı olmak için bazen onları izlemek isteyebilirsiniz. Ancak, bunu bir kez yaptıktan sonra reklamlardan bıkabilirsiniz! İstediğiniz videoları telefonunuza veya masaüstünüze indirdikten sonra, reklamlar artık olmayacak. Size daha rahat ve keyifli bir izleme deneyimi yaşatır.

  • İstediğiniz Zaman Tekrar İzleyin

Elbette en basit faydası, istediğiniz zaman kesinlikle izlenebilecek videoların artık emrinizde olmasıdır. Sinyalsiz bir uçakta, trende veya teknede mi seyahat ediyorsunuz? Sorun değil! WiFi bağlantınız kapalıyken video mu izliyorsunuz? Elbette! Çocuklarınızın araba yolculukları için bir sürü çizgi film saklamak ister misiniz? İnce! Basitçe söylemek gerekirse, en iyi içeriğe istediğiniz zaman ve yerde erişebilmek tamamen tatmin edici.

  • Bedava!

Çevrimiçi videoları indirmek için kullanılabilen araçların çoğu tamamen ücretsizdir ve bazılarını kolayca bulabilmeniz gerekir. Dilediğiniz zaman ücretsiz, kolay içeriğin keyfini çıkarın. Ne aşk değil?

Peki Nasıl Çalışır?

Çoğu indirme yazılımı son derece basittir ve bu içeriğin sabit sürücünüze kaydedilmesini sağlamak için izlenecek birkaç kolay adım vardır.

  1. Yazılımı İndirin

Kullanmak istediğiniz indirme yazılımını bulun ve bilgisayarınıza kurun. Bu programların çoğu çok küçüktür ve kurulumu hızlıdır. Hatta bazıları doğrudan web tarayıcınızdan çalışır – seçim sizin!

  1. Favori YouTube Videonuza Gidin

Ardından, en sevdiğiniz videoları veya kanalı açın. Bir göz atın ve hangi içeriği telefonunuzda veya dizüstü bilgisayarınızda kalıcı olarak saklamak istediğinize karar verin. Bildiğimiz gibi, aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var, bu yüzden bu, hepsinin en zor görevi olabilir! Buldunuz mu? Ardından 3. adıma geçin …

  1. URL’yi Kopyala ve Yapıştır

Tarayıcınızın üst kısmında bir URL / arama çubuğu olacaktır. Seçtiğiniz videoda gezindikten sonra, arama çubuğunda o videonun benzersiz URL’sini görmelisiniz. Bunu vurgulayın ve kopyalayın. İndirme yazılımınıza geri dönün ve bunu yazılımın URL kutusuna yapıştırın.

  1. Arkana yaslan ve rahatla! 

İndirme düğmesine basın, arkanıza yaslanın ve sihrin gerçekleşmesini izleyin! İnternet bağlantı hızınıza bağlı olarak videonuz, bağlantınızın kaldırabileceği en hızlı şekilde indirilir. Tamamlandığında, onu açabilir ve istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Bu Yasal mı?

Harici yazılım kullanarak YouTube’dan video indirmek , hizmet şartlarının ihlalidir. İçeriklerini yalnızca doğrudan platformlarından izleyebileceğinizi belirtiyorlar. Demek ki gerçekten isterlerse, şirket sizi dava edebilir. Ancak şimdiye kadar, bu hiçbir zaman gerçekleşmedi ve YouTube, video indiren herhangi bir kullanıcıyı yasaklamayı veya dava etmeyi planlamıyor gibi görünüyor.

Böylece, veri kullanmadan, hareket halindeyken dilediğiniz tüm içeriğin keyfini çıkarabilirsiniz. Ne zaman izlemek isterseniz cebinizde veya bilgisayarınızda her zaman biraz eğlenceye sahip olacaksınız. Bu basit adımları izleyin ve indirmeye başlayın!

About İbrahim Berkay

2000 yılında bilgisayar programcılıpı fakültesinden mezun olduktan sonra sektörde çeşitli bilişim firmaları ve kurumsal yapıların bilgi işlem departmanlarında hizmet verdikten sonra 2013 yılından bu zamana kadar sunucuyeri firmasında sistem mühendisi olarak çalışmaktayım.

Yorum Yaz