2020 Yılında Evden Çalışanlar İçin En İyi Uzaktan Çalışma Araçları

Artık dünya çapındaki ofis çalışanlarının çoğu 2020’nin geri kalanı için evde çalışarak göç ettiğine göre, işletme sahipleri ve çalışanlar, teknoloji kullanarak evde çalışma rejimlerini artırmanın yollarını arıyor. Uzak araçların sizin için nasıl çalışabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bu kılavuz herkesin çalışma araçlarına yüklemesi gereken bazı yazılımları araştırır.

Intranet Yazılımı

Mevcut iklimin temel sorunlarından biri, ofis dışında birbirleriyle iletişim kurmanın yeni yollarını bulma ihtiyacıdır. Bununla birlikte, iletişim uygulamalarıyla oynamaktan veya birbirleriyle etkili bir şekilde iletişim kurmak için çeşitli farklı yazılımlar bulmak zorunda kalmak yerine, intranet yazılımı, nerede olursanız olun iş yerinizin birbirine bağlı olmasına yardımcı olabilir. İntranet yazılımı yalnızca size, çalışanlara, görevlerini tamamlamak için ihtiyaç duydukları her şeye yönelik bir portal sağlamakla kalmaz, aynı zamanda farklı departmanların konuşmasını ve güncellemeleri paylaşmasını da sağlayabilir. İntranetin diğer uzaktan çalışma araçlarıyla nasıl birleştirilebileceği hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklayın .

Proje Yönetim Araçları

İster ofiste ister ofis dışında olun, doğru yazılım projeleri yüksek bir standarda yönlendirmenize ve sadece farklı bir ortamda çalıştığınız için son teslim tarihlerinin kaçırılmamasını sağlamanıza yardımcı olabilir. Proje yönetimi araçları , belirli proje son tarihlerine doğru ilerlemenizi izlemenize yardımcı olabilir ve bütçenizi koruduğunuzdan emin olabilir. Ayrıca, görevleri diğer çalışanlara devretmenize ve projenizi ilerletmek için ihtiyaç duyduğunuz evrak işlerini tamamlamanıza yardımcı olabilirler.

Takvim Uygulamaları

Evden çalışmak dikkat dağıtıcı olabilir ve her bir çalışanınızın ev ofislerini gerçek şeyler kadar motive etmek için takvim uygulamalarının faydalarını göz önünde bulundurmanız gerekir. En iyi takvim uygulamaları , yaklaşmakta olabileceğiniz toplantılar ve konferanslar konusunda sizi uyarabilir, ayrıca son tarihleri ​​ve diğer önemli tarihleri ​​yazmanıza olanak tanır. Dahası, en son uygulamaların çoğunun paylaşılan bir işlevi vardır, bu da, kısa süre içinde kaçırılan son tarihler veya uyumak için hiçbir mazeret olmayacağı anlamına gelir.

Uzaktan Erişim Yazılımı

Ofiste olmamak, çalışanlarınız için, özellikle ev sunucularında bulunmayan belirli içeriğe erişmeleri gerekiyorsa, son derece sinir bozucu olabilir. Ancak, uzaktan erişim yazılımı, ihtiyaç duydukları belgeleri ofisten ayrılmadan önce almayı hatırlamamış olsalar bile, ihtiyaç duydukları dosyaları ve bilgileri bulmalarına izin verebilir.

Dijital Beyaz Tahtalar

Toplantıların ve konferansların artık öncekinden tamamen farklı bir şekilde yapılması gerektiğini düşünseniz de, durum tamamen böyle değildir. Bunun yerine, dijital yazı tahtaları, bilgileri çalışanlarınızla görsel bir şekilde ve gerçek zamanlı olarak yazmanıza ve açıklamanıza olanak tanıyarak geçmişin toplantılarını kopyalamanıza yardımcı olabilir.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz