MS-900 Sınavını Dumps ile Geçen Microsoft Sertifikalı Profesyonellerin Beklentilerini ve Görevlerini Keşfedin

Microsoft, yalnızca teknolojide değil, aynı zamanda muhasebe, pazarlama, analitik vb. Gibi diğer alanlarda da adından söz ettirmiştir. Sonuç olarak, MS Word, Excel ve PowerPoint gibi temel Microsoft ürünleri hakkında bilgi, çoğu istihdam gereksinimine dahildir. Ancak işler için rekabet çok sert ve bu yüzden sizi rakiplerinizin önüne geçirecek ekstra bir şeye ihtiyacınız var. Bu durumda, bu sınavı geçerek ve sertifikasyon yoluyla yeni becerileri doğrulayarak sunulan diğer hizmetlerin daha derin bir anlayışını arayarak temel bilgilerin ötesine geçebilir ve başarılı bir kariyer yaratabilirsiniz .

Microsoft’un herhangi bir ürünüyle ilgili bir kimlik bilgisi kazanmak, bir işi güvence altına alma şansınızı artırmanın kesin yollarından biridir. Dahası, son zamanlarda Microsoft, sizi belirli rollere hak kazanmanız için gereken belirli yetkinliklerle donatan rozetleri piyasaya sürdü. Bu rozetlerden biri, sizi Microsoft 365 iş kullanıcısı veya yöneticisinin iş pozisyonlarına hazırlayan Microsoft 365 Sertifikalı: Temel Bilgilerdir. Bu yazıda, bu akreditasyonla ilgili birkaç detayı ana hatlarıyla açıklayacağız, ardından halletmeye hazır olacağınız bazı görevlere bakacağız.

MS-900 Sınav Açıklaması

Microsoft 365 Sertifikalı: Temel Bilgiler sertifikası, Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetleri hakkındaki temel bilgilerinizi ve bunların bulut platformunda uygulanmasını gösterir. Bunu elde etmek için, sertifikalı bir sınavı geçmeniz gerekir . Bu test, yaygın bulut özelliklerine, güvenlik, gizlilik, fiyatlandırma ve destek dahil olmak üzere Microsoft 365 ilkelerine odaklanır.

En İyi Hazırlık Seçenekleri

MS-900 sınavına tamamen hazır olmak için, gerekli tüm kavramları kapsayan birkaç güvenilir malzeme kullanmak daha iyidir. Microsoft’un ücretsiz öğrenme yollarıyla veya ücretli bir kursla başlayabilirsiniz. Ardından, genellikle sektör uzmanları tarafından oluşturulan ve içerirler gibi videolarla öğrendiklerinizi sağlamlaştırmak uzman . Ayrıca, çöplüklerle antrenman yapmaktan çekinmeyin. Bunlar, size önceden gerçek değerlendirmeyle ilgili bir fikir vermek için bir sınav simülasyon yazılımında çalıştırılabilen soru ve cevap kümeleridir.

Microsoft 365 Sertifikalı Yöneticinin Sorumlulukları

Etkili sınava hazırlık ile MS-900’ü kolayca geçebilir ve sertifikanızı kazanabilirsiniz. Bu, işverenlere ve İK yöneticilerine, nitelikli bir Microsoft 365 yöneticisi olduğunuzu ve aşağıdaki görevleri verimli bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi gösterecektir:

  • Güvenilir ve zamanında teslimat gibi aşağıdaki hizmetlerin verimli kullanımını sağlayın .
  • Verilerin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak için siber güvenlik departmanı ile işbirliği yapın. Bu aynı zamanda güvenlik ihlalleri durumunda veri kurtarma sağlamayı da içerir.
  • Microsoft 365 platformuyla ilgili konularda farkındalık yaratmak için diğer departmanlardan personelin eğitim oturumlarına katılın.
  • Şirketin yazılım ve donanımlarının Microsoft tarafından herhangi bir sürümle uyumlu olarak güncel olduğundan emin olun.
  • İhtiyaç duyulması halinde uygulama bakımını yapın.

Tüm bu sorumluluklar sizi bu alandaki en son trendler konusunda güncel tutacaktır. Bu artı Nigelfrank.com’a göre yeni sertifikalı uzmanlar için yıllık ortalama Hedefler maaşı , çalışma süresi ve sınav kayıt ücreti yatırımınız için iyi bir getiri sağlayacaktır. Ve deneyimli bir profesyonel olarak yıllık yaklaşık 82.500 $ kazanabilirsiniz.

Sonuç

Microsoft 365 bulut tabanlı olduğundan, ekonominin çeşitli bölümlerindeki birçok yatırım bulut bilişime geçtikçe kalifiye uzmanlar için yeni iş pozisyonlarının sayısı artmaya devam edecek . Bu olduğunda, eşiğinde olabilirsiniz. Artık tek ihtiyacınız olan eğitim, dökümler ve diğer materyallerin yardımıyla MS-900’ü geçmek ve Microsoft 365 Sertifikalı: Temel Bilgiler sertifikasını kazanmak. Bu, meydan okumaya giden bir basamak olacak!

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz