DEUX Plus İncelemesi: Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Hevesli bir profesyonel oyuncuysanız, bir monitör ekranının ne kadar önemli olabileceğini zaten biliyorsunuzdur. Kristal netliğinde kaliteye sahip daha büyük bir ekran her oyuncunun hayalidir.

Size ekstra bir monitörle gelen bir Monitörden bahsetmeye ne dersiniz? Evet, iki ekranlı bir monitör var ve bu blogda size her şeyi anlatacağız.

Mobile Pixel , DEUX Plus olarak bilinen dizüstü bilgisayar için bir monitör yarattı. Bu, ekranınızı genişletebilen ve oyun deneyiminizi epik hale getirebilen taşınabilir bir monitördür.

 

Donanım Özellikleri

DEUX Plus’ın kullanıcılarına sunduğu bazı destansı özellikleri tartışalım.

 

Ekran

Bu çoklu ekran kurulumunun en iyi yanı, dizüstü bilgisayarınızı fazla ağırlaştırmaması ve bilgisayarınız kadar ince olmasıdır. Bu özel DEUX Plus modelinde, dizüstü bilgisayarınızın arkasına, güçlü mıknatıslar, kayar mekanizmalar ve menteşeler kullanarak dizüstü bilgisayarınızın arkasına takılan tek ekranlı bir monitör bulunur.

Ek monitör, 1080 IPS ekrana sahip 13 inçlik taşınabilir bir ekrandır. İkincil ekran tamamen üretkenlik ve eğlence için yapılmıştır. Bu monitörün benzersiz tasarımı harika çünkü kullanıcılar istedikleri zaman stili kolayca kaydırabiliyor.

Ekranı kurduktan sonra, hemen hemen her konuma dönebilir. Monitörünüz dikey konumdaysa, onu desteklemek için bir stand kullanabilirsiniz. Üreticilerin Kickstand’ı ve monitörü de yatay yönde tutun.

Bu monitörde kullanılan stand, geleneksel monitör standlarından çok farklıdır. Dizüstü bilgisayarınızın arkasına takılı olduğu için standı bile göremeyebilirsiniz. Bu standı kullanarak, bilgisayarınızdan ayırsanız bile monitörünüz dikey yönde mükemmel bir şekilde durabilir.

Ergonomi

DEUX Plus, benzersiz tasarımı nedeniyle geleneksel ergonomik ayarlara sahip değildir. Ek ekranı dizüstü bilgisayara taktığınızda, bazen bilgisayarınıza ters yöne bakacak şekilde bile 270 dereceye kadar açıyla birden çok konuma döndürebilirsiniz.

Ekranı kasaya monte ettiğinizde eğemezsiniz, ancak cihazın eğim açısını veya bağlı olduğu her neyse onu takip edecektir. Bu, dizüstü bilgisayarınızın ekranını konfor seviyenize göre eğebileceğiniz anlamına gelir.

Monitörünüzün arkasına veya duvara montajı basittir. Üzerinde geleneksel bir stand bulamayacaksınız ve kablo yönetimi yok. Kenarlar şaşırtıcı derecede kalın, ekranın hem üstünde hem de altında 0,47 inç.

Standlı dizüstü bilgisayarın kalınlığı 0,6 inç; bu arada, çerçeveyi çıkarırsanız, yalnızca 0,4 inç olacaktır. Ekranın ek kalınlığı, arkaya başka bir monitör eklenmesinden kaynaklanmaktadır.

Yapı

DEUX Plus, yapısına gelince oldukça iyi hissediyor. Ekranı çevreleyen ana çerçeve tamamen plastik, bu da çok sert görünmüyor ve esnekliğe sahip. Panel, OSD’yi düğmelerle kullandığınızda da esner.

Kaydırıcı ve menteşe her ikisi de çok dayanıksız olabilir. Mıknatısları tutmak için kullanılan yapıştırıcı yeniden kullanılmak üzere tasarlanmamıştır, bu nedenle ekranı dizüstü bilgisayarlar arasında taşımak istiyorsanız ek yapışkan pedlere ihtiyacınız olabilir. Bu ekranlar, kolaylık sağlamak için ekstra yapışkan pedlerle birlikte gelir.

 

Bu Ürünün Özellikleri

İşte DEUX Plus’ta beğenebileceğiniz bazı özellikler

 

Göz Bakımı Modu

Eyecare modu, oyuncular ve dizüstü bilgisayarlarında çok fazla zaman harcayan kişiler için özel olarak yapılmıştır. Eyecare modunu açtığınızda, DEUX Plus ekranları, gözlerinizdeki stresi azaltmak için optimum renk sıcaklığına ve parlaklığa geçer. Potansiyel olarak zararlı mavi ışık kısılacaktır. Bu ayar, düşük ışıklı bir ortamda geç saatlere kadar çalışmak, kelime işleme, oyun oynamak ve okumak için mükemmeldir. Gözleriniz fazla yorulmaz ve dizüstü bilgisayarınızda rahatça saatler geçirebilirsiniz.

 

Otomatik Döndürme Modu

DEUX Plus modeli, monitör ekranını sol taraf kurulumundan sağ taraf kurulumuna veya tam tersi şekilde sorunsuz bir şekilde değiştirmenize olanak tanır. Monitörün içindeki otomatik yönlendirme sensörüyle eşleştirilmiş esnek montaj sistemi, bunu göz açıp kapayıncaya kadar gerçekleştirebilir. Otomatik sensör yönü algılar ve istediğiniz yere takmak için monitörü ters çevirir veya hareket ettirir.

 

Çoklu Bağlantı Noktaları

DEUX Plus, iki tam işlevli USB-C bağlantı noktasıyla birlikte gelir. Bu iki bağlantı noktası, aynı anda hem güç desteği kaynağı hem de video iletimi sağlayabilir. İkinci USB-C bağlantı noktası, genişletilmiş bir ekran deneyimine sahip olmak için Nintendo Switch gibi cihazlarla doğrudan bağlantı kurulmasına yardımcı olabilir.

Temiz görüntü

DEUX Plus gibi bir dizüstü bilgisayar monitör ekranının mükemmel bir görüntü kalitesine sahip olması bekleniyor ve evet, kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmıyor. Görüntü kalitesi fiyat etiketini haklı çıkarır. Okumanızı ve görmenizi kolaylaştırmak için birçok modu olan canlı bir ekran görebilirsiniz. UHD oyuncu monitörü ekranına sahip olmayabilir, ancak ucuz görüntü kalitesine sahip değil. Bahsetmeye değer bir şey, her iki ekranda da parlama olmamasıdır; bu, uygun açı yönlendirmesine sahipseniz, dizüstü bilgisayar ekranının her iki ekrandan da göz kamaştırıcı bir parlama üretmeyeceği anlamına gelir.

 

Kutuda ne var?

Kutunun içinde bulacağınız DEUX Plus bileşenleri şunlardır:

  • TWO Plus Taşınabilir Çift Ekran.
  • USB-C Kablosu.
  • USB-C – Bir Adaptör.
  • Manyetik bir destek seti.

 

TWO Plus’ın Artıları ve Eksileri

Profesyoneller

  • Kurulumu ve çalıştırması kolaydır
  • İki ekrana rağmen hafiftir.
  • Daha iyi üretkenlik ve geliştirilmiş verimlilik.
  • Farklı ekran yönleri.
  • 1080p çözünürlük.
  • Daha iyi görüş için ekstra ekran.

Eksileri:

  • Kötü kalite (Çoğunlukla plastik ve esnek)
  • Monitör her zaman dizüstü bilgisayarda sağlam kalmaz.
  • Peyzaj standı yok.
  • Biraz pahalı.

 

Çözüm

DEUX Plus ekranı, bilgisayarlarında yoğun bilgisayar işlemleri yapmak istemeyenler için mükemmeldir; bunun yerine eğlence ve hafif oyun için genişletilmiş monitör ekranını istiyorlar.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz