En İyi 8 UX / UI Tasarım Medya Satış Noktası

UX / UI tasarımında nereden ilham alabilir ve en son trendler hakkında bilgi edinebilirsiniz? Özel çevrimiçi medya size yardımcı olmak için var. Bir UX / UI tasarımcısıysanız ve web’in herhangi bir özel ortamını takip etmiyorsanız, bu seçeneği şimdi yeniden değerlendirin. Gerçek bir profesyonelin işaretlerinden biri, her zaman profesyonel alanlarında olup bitenlere göz kulak olmaktır.

Bu şirket gibi profesyonel UX / UI tasarım ajansları , bu 8 medya çıkışına göz atmanızı önerir. Mümkün olduğunca çok şey keşfetmekten ve öğrenmekten çekinmeyin.

 

UX / UI Hakkında En İyi Çevrimiçi Medya Satış Noktaları

Burada, okuyucularıyla UX / UI tasarımıyla ilgili en kaliteli içeriği paylaşan saygın çevrimiçi dergiler ve güvenilir web portalları bulacaksınız.

 

1. WebDesignerWall

Web sitesi sadece web tasarımı alanına değil, aynı zamanda geliştirme, düzen, animasyon ve tanıtım konularına da değiniyor. Web sitenizin öğelerini yerleştirmenize ve düzenlerini daha etkili bir şekilde düzenlemenize yardımcı olacak HTML / CSS’de kod parçacıkları içerir. UX / UI tasarımında yeni başlayan biriyseniz ve henüz kodlama hakkında fazla bir şey bilmiyorsanız, burası yolculuğunuzun başında kontrol etmeniz için vazgeçilmez bir kaynaktır.

 

2. Düğmeler Evi

Düğmeler , muhtemelen bir UX / UI tasarımının nasıl oluşturulacağını ve kullanılacağını öğrendiği ilk öğelerden biridir. Ancak internette milyonlarca başarısız düğme tasarımı var, bunlardan bir kısmını popüler ürünlerin web sitelerinde ve büyük şirketlerin ana sayfalarında görebiliyorsunuz. Düğmeler hakkındaki bilgilerinizi tazelemeniz gerektiğini anlıyorsanız, House of Buttons’a göz atın. Orada düzinelerce ilginç düğme tasarımı örneği bulabilirsiniz (çoğu hazır animasyonlu).

 

WebDesignerDepot

Bu, arayüz tasarım tekniklerinden iş akışının organizasyonuna kadar çok çeşitli alanları kapsayan tasarımcılar için bir bilgi sitesidir. Burada eski UX / UI hilelerini tazeleyebilir ve yenilerini öğrenebilir, en son trendlerden haberdar olabilir ve elbette faydalı bazı ücretsiz şeyler edinebilirsiniz. Gmail hesabınıza abone olabilir ve tasarımla ilgili en güncel bilgileri alabilirsiniz.

 

4. WebDesignLedger

Bu, başarılı çözümlerin birçok farklı koleksiyonunu, yeni trendleri bulabileceğiniz, tipografi hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz ve web sitesi tasarım öğelerini bulabileceğiniz web tasarımı hakkında iyi bir kaynaktır. Bu kaynak web tasarımında uzmanlaşmıştır, ancak aynı zamanda kullanıcı arayüzü, grafikler ve yazılım geliştirme hakkında birçok yararlı bilgiyi paylaşır. Bu web sitesinde, bir web uygulamasının veya sitenin işlevselliğinin arkasında yatan teknik arka planı daha iyi kavramanıza yardımcı olacak web tasarımcıları ve geliştiricileri içeren röportajlara aşina olabilirsiniz.

 

5. Güveninizi Tasarlayın

Güven, hem profesyoneller hem de müşterileri tarafından değer verilen web üzerindeki en güçlü kaynaktır. Design Your Trust bunu herkesten daha iyi anlar ve tasarım alanındaki günlük güvenilir haberler, etkinlikler ve trendler sunar. Bununla birlikte, bu çevrimiçi dergi yalnızca bir bilgi kaynağı olmanın ötesinde; seyahat, ilham ve evcil hayvanlardan bahseden bir topluluktur. Evden çalışıyorsanız ve bu ekip ruhu duygusundan yoksunsanız, bu kaynağı kesinlikle faydalı bulacaksınız.

 

6. Yaratıcı Blog – Computer Arts Magazine

Creative Bloq, Computer Arts adlı dijital sanatla ilgili uluslararası bir çevrimiçi derginin yayıncısıdır . Dijital tasarım hakkında zaten her şeyi bildiğinizi düşünüyorsanız, bu dergi, alandaki en deneyimli profesyonellerle uzun süredir okunan ve derinlemesine görüşmeleriyle sizi şaşırtacak. Computer Arts’a masaüstünüzden, tabletinizden veya akıllı telefonunuzdan erişebilirsiniz. Dergi nereye giderseniz gidin size eşlik edecek.

 

7. VandelayDesign

Bu, deneyimli profesyonellerden harika makaleler ve çarpıcı web tasarım koleksiyonlarından oluşan bir koleksiyondur. UX / UI tasarımını yaptığınızda, bir ürünün yaratılmasına ve müşterilere dağıtılmasına katılan diğer tasarımla ilgili alanları da iyi anlamanız gerekir. VandelayDesign blogunda, gelişmeler hakkında okuyabilecek ve sıfırdan kodlama hakkında bir şeyler öğrenebilecek ve bir işadamı gibi düşünmeye başlayabileceksiniz. Daha geniş bir kitleyle paylaşmak istediğiniz bir şey varsa kendi makalelerinizi de yayınlanmak üzere gönderebilirsiniz.

 

8. Müthiş dergi: UX / UI kategorisi

Bu dijital dergi, UX / UI tasarımı ve geliştirmesi hakkında profesyonel olarak yazılmış makaleler koleksiyonundan daha fazlasıdır. Tasarımla ilgili kitaplar satın alabilir, bölgenizdeki (ABD ve Almanya) etkinlikler hakkında bilgi edinebilir, çevrimiçi olarak atölye çalışmalarına ve Masterclass’lara katılabilir ve hatta bir iş arayabilirsiniz. Hem yeni başlayanlar hem de daha deneyimli tasarımcılar bu web sitesinde kendileri için ilginç bir şey keşfedecekler.

 

Neticede

Harika UX / UI tasarım dergileriyle en iyilerden öğrenin ve daha önce hiç duymadığınız UX / UI tasarımındaki araçları, ipuçlarını ve trendleri keşfedin. Yalnızca beceri ve bilgilerine sürekli yatırım yapanlar gerçek profesyoneller olarak adlandırılabilir.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz