En İyi WordPress Hosting: Reddit Kullanıcılarının Önerisi

Web sitenizi WordPress üzerine inşa ettiyseniz, dikkate almanız gereken barındırma söz konusu olduğunda birkaç seçeneğiniz vardır. Ancak, WordPress siteniz için doğru barındırmayı seçmenin çok önemli olduğunu unutmayın çünkü sitenizin sağlığı büyük ölçüde buna bağlı olacaktır.

Bu, sitenizin ziyaretçilerinin genel kullanıcı deneyimi üzerinde önemli bir etkisi olabilecek hız ve performansını içerir. Buna paralel olarak, Reddit kullanıcıları tarafından şiddetle tavsiye edilen en iyi WordPress barındırma seçeneklerinden bazıları aşağıdadır.

Bluehost

Bluehost, günümüzde dijital dünyanın en popüler barındırma hizmetlerinden biridir. 553ms yükleme süresiyle% 99.98 çalışma süresine sahiptirler. Böylece, bu onları yalnızca web sitenizin her zaman kullanılabilir olmasını sağlamada güvenilir olmakla kalmaz, aynı zamanda sayfanızı yüklemede de verimli hale getirir, bu da sabırsız web kullanıcılarının hoşuna gider. En iyi yanı, hizmetlerini almak için büyük bir meblağ ayırmanıza gerek kalmaması ve sezgisel bir arayüzle sitenizi anında kurmuş olacaksınız.

Reddit’e bakarsanız, kesinlikle kontrol edebileceğiniz Bluehost’un en iyi özelliklerinden bazılarını listeleyen bir gönderi bulabileceksiniz. Bu durumda, bu konu, aradığınız barındırma sağlayıcısının Bluehost olup olmadığı konusunda daha bilinçli bir karar vermenize yardımcı olmak için çok kullanışlıdır .

Sonuçta, WordPress.org topluluğu tarafından da önerilen web barındırma sağlayıcılarından biridir. Belki de bunun nedeni, WordPress web sitesi kullanıcıları için yararlı olabileceğini kanıtlayabilecek büyük bir WordPress öğretici veritabanıyla birlikte gelmesidir.

 

HostGator

HostGator, inanılmaz derecede hızlı yükleme süresi gerektiren yüksek trafikli web siteleri söz konusu olduğunda en iyi seçenek olarak kabul edilir. Bunun nedeni , Bluehost’un yükleme süresini neredeyse yarı yarıya geride bırakarak 284 ms’lik bir yükleme süresine sahip olmalarıdır. Ayrıca% 99,97 çalışma süresini garanti ederler, bu da web sitenizin neredeyse her zaman kullanılabilir olduğu anlamına gelir. Bu nedenle HostGator, kanatları altında yaklaşık on milyon alan adı topladı.

Reddit kullanıcıları bu barındırma hizmetini önermektedir, çünkü tüm planları sınırsız bant genişliği, depolama alanı ve e-posta hesaplarıyla birlikte gelir. Tüm bunlar, web siteniz artan sayıda ziyaretçi ile ölçeklendiğinden faydalı olduğunu kanıtlıyor.

İşin en güzel yanı, müşteri hizmetleri desteğinin günün herhangi bir saatinde, haftanın herhangi bir gününde de mevcut olması, barındırma sağlayıcınız söz konusu olduğunda çözülmesi gereken sorunları daha kolay hale getirmenizdir.

 

SiteGround

Web sitenizin kullanıcılarınız için her zaman kullanılabilir olmasını sağlamak söz konusu olduğunda, belki de hiçbir şey SiteGround’u yenemez. Bunun nedeni, bu web barındırma hizmetinin hem Bluehost hem de HostGator’u sırasıyla% 0,01 ve% 0,02 oranında geride bırakan% 99,99 çalışma süresine sahip olmasıdır.

Bunun yanı sıra, SiteGround ayrıca Google bulut sunucularının yanı sıra ücretsiz güvenli soket katmanları, e-posta ve site geçişine de sahiptir. Bunlar nedeniyle, küresel olarak 800.000’den fazla alan adına sahip olacak şekilde büyüdüler.

Bazı Reddit kullanıcıları SiteGround’u şiddetle tavsiye eder, çünkü veri merkezi konumlarınızı Avrupa’dan Amerika Birleşik Devletleri’ne veya tam tersi şekilde değiştirmenize izin veren birkaç web barındırma hizmeti sağlayıcısından biridir. Bu, ana web sitesi ziyaretçilerinizin nereden geldiğine bağlı olarak sitenizi buna göre kolayca optimize edebileceğiniz anlamına gelir.

Buna paralel olarak, SiteGround ayrıca ücretsiz WordPress site aktarımları, önbelleğe alma için içerik dağıtım ağı (CDN) ve görüntü optimizasyonları sunar. Tüm bunlar web sitenizin daha verimli çalışmasını sağlayacaktır.

 

Hareket halinde

InMotion, küçük kişisel bloglardan büyük işletmelere ve perakendecilere kadar çok çeşitli WordPress web sitesi kullanıcılarına hitap etmeyi amaçlayan çeşitli WordPress planları sunan web barındırma hizmeti sağlayıcılarından biridir. Bu, ölçeği büyütmeyi veya başka şekilde yapmayı planlamanız durumunda planınızı gerektiği gibi yükseltme veya düşürme seçeneğiniz olduğu anlamına gelir.

Temel planlarını seçerseniz, önceden yüklenmiş WordPress’in yanı sıra 50 GB SSD depolama alanına, sınırsız bant genişliğine ve e-posta adreslerine zaten erişebileceğinizden emin olabilirsiniz. Bunun yanı sıra, SSL yedeklemelerine ve otomatik güncellemelere de sahip olursunuz.

Bu web barındırma hizmeti sağlayıcısını öneren Reddit kullanıcıları, bunu dijital pazardaki en ucuz fırsatlardan bazılarını sundukları için yapar. Ayrıca, sundukları premium bir planla gitmeye karar verirseniz, paranızın değerini alacağınızdan emin olduğunuz en güvenilir barındırma sağlayıcılarından biridir. En iyi yanı, size ilk önce WordPress web siteniz için mükemmel olan barındırma hizmeti sağlayıcısı olup olmadıklarını deneme ve değerlendirme fırsatı sağlayan bir para iade garantisi sunmalarıdır.

 

WordPress barındırma sağlayıcıları seçerken dikkate alınması gereken faktörler

Artık mevcut web barındırma hizmeti sağlayıcıları hakkında iyi bir fikriniz olduğuna göre, bazı Reddit kullanıcıları tarafından önerildiği gibi, bir sonraki şey, bir sağlayıcı seçmeden önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörleri not almanızdır. 

Örneğin, WordPress sitenizin tüm ayrıntılarını ele almak için zamanınız veya teknik deneyiminiz yoksa, barındırma sağlayıcısı, sizi bu sorumluluklardan büyük ölçüde kurtaracak yönetimli bir WordPress barındırma planı sunabilmelidir. Ayrıca, sitenizi otomatik olarak güncelleme seçeneği sunabilmeli ve web sitenizi çeşitli kötü amaçlı yazılımlardan korumak için size bir güvenlik hizmeti sunabilmelidirler.

Alt çizgi

Yukarıda listelenen WordPress barındırma, yalnızca Reddit kullanıcıları ve WordPress web sitelerine sahip diğer kullanıcılar tarafından şiddetle tavsiye edilen en iyilerden bazılarıdır. Belki de bu barındırma sağlayıcılarına göz atmanız ve özelliklerinin web sitenizle elde etmek istediklerinizi destekleyip desteklemeyeceğini görmeniz için iyi bir seçenektir. Bu sitelerden bazılarının, sitenizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapılandırılabileceğinden emin olabilirsiniz.

About İbrahim Berkay

2000 yılında bilgisayar programcılıpı fakültesinden mezun olduktan sonra sektörde çeşitli bilişim firmaları ve kurumsal yapıların bilgi işlem departmanlarında hizmet verdikten sonra 2013 yılından bu zamana kadar sunucuyeri firmasında sistem mühendisi olarak çalışmaktayım.

Yorum Yaz