Teknoloji Meraklıları için Orijinal Hediye Fikirleri

Tatiller hemen köşede ve bu, hediye sezonu bizde olduğu anlamına geliyor. Sevdikleriniz için henüz bir hediye seçmediyseniz, mükemmel olanı zamanında bulup bulamayacağınız konusunda biraz endişeli olabilirsiniz. Özellikle şaşırtmaya çalıştığınız kişi bir teknoloji meraklısıysa. Bu insanların gerçekten özel bir zevki var ve onlara mükemmel bir hediye bulmak bazen oldukça karmaşık. Neyse ki doğru yere geldiniz. Bugün, teknoloji meraklıları için en iyi orijinal hediye fikirleri hakkında konuşacağız.

Bu nedenle, Noel alışverişine gidecekseniz, işte dikkat etmeniz gerekenler. Bunu yazmak isteyebilirsin.

Zink Polaroid ZIP Kablosuz Mobil Fotoğraf Mini Yazıcı

Dijital bir dünyada yaşıyor olmamızın birçok faydası var. Dijitalleşme, işimizi ve günlük hayatımızı kolaylaştırır. Örneğin, fotoğraf çekmeyi ve değiştirmeyi oldukça kolay ve pürüzsüz hale getirir. Bununla birlikte, fotoğrafların basılı kopyalarına sahip olmayı seven pek çok insan var. Elinde fotoğraf tutmayı seven birini tanıyorsanız, onları satın almanız gereken şey bizde var. Bu Zink Polaroid ZIP Kablosuz Mobil Fotoğraf Mini Yazıcı, kullanıcının bir dakikadan kısa sürede fotoğraf çekmesini, paylaşmasını ve yazdırmasını sağlar.

Kullanıcılar, Bluetooth veya NFC kullanarak akıllı telefonlarını, iPad’lerini, iPod Touch’larını, Android’lerini ve diğer cihazlarını bu harika taşınabilir fotoğraf yazıcısına bağlayabilir. Arkadaşınız fotoğrafların basılı kopyalarını seviyorsa, bu onlar için mükemmel bir hediyedir. Yazıcılar ve basılı ürünlerle ilgilenmeleri durumunda , PRTWD.com’dan 3D yazıcıları kullanarak harika şeyler yapan uzmanlardan bahsetmeyi unutmayın . Her teknoloji meraklısı, 3B yazıcılar hakkında konuşmayı sever.

 

Tavşan Şarj Cihazı

Çok sayıda cihazı olan her teknoloji aşığı, bunları genellikle aynı anda şarj etmek zorundadır . Bunu arkadaşınız için kolaylaştırmak için onlara Tavşan Şarj Cihazı’nı aldığınızdan emin olun. Bu cihaz, cihazları daha kolay ve daha verimli bir şekilde şarj eder. Geri çekilebilir bir kablosu, LED ortam ışığı ve değiştirilebilir şarj uçları vardır. Bu, çeşitli cihazları aynı anda şarj etmesine izin verir. Bunun inek arkadaşınız için mükemmel bir hediye olduğunu söylemek güvenlidir.

 

Akıllı Kamera

Bu koronavirüs salgını zamanında, çoğu insanın ailesini ve en yakın arkadaşlarını görmesinin tek yolu çevrimiçi görüntülü görüşmelerdir . Facebook’tan portal, bu görüntülü görüşmeleri daha akıcı ve daha keyifli hale getirecek akıllı bir kameradır. Bu kamera, siz odada dolaşırken sizi takip eder. Bu, günlük rutininizi bozmadan sevdiklerinizle uzun ve keyifli video görüşmeleri yapabileceğiniz anlamına gelir.

Köz Kupa 2 Akıllı Kupa

Muhtemelen bildiğiniz gibi, çoğu teknoloji meraklısı her gün bilgisayar başında saatler geçiriyor. Birçoğu çalışırken sıcak içecek içmeyi sever, ancak kahve ve çay yarım saat sonra soğur. Ember’in bu akıllı kupası, kahve ve çay severler için sevgiyi kolaylaştırabilir. İçeceği sıcak tutar ve bir kişi akıllı telefonuyla ayarları ve özellikleri kontrol edebilir. Bu harika kupa, yaklaşık 1,5 saat dayanan bir bataryaya sahiptir, bu da arkadaşınızın çalışırken sıcak bir içeceğin tadını çıkarabileceği anlamına gelir.

Tatil sezonu yaklaştı ve hazırlıklı olmalısın. Teknoloji meraklıları için hediyeler almak oldukça karmaşık olabilir çünkü çoğu cihaza uygun şekilde donatılmıştır. Bununla birlikte, biraz araştırma yapıp neye sahip olmadıklarını anlarsanız, onlara mükemmel bir hediye bulabileceksiniz. Teknoloji meraklısı arkadaşınız için ne alacağınızdan emin değilseniz, bu beş öğeyi alışveriş listenize koyduğunuzdan emin olun. Herhangi biri harika ve orijinal bir hediye olacak.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz