Her ofis için temel teknoloji

Teknolojinin şirketlerin performansı optimize etmesine ve daha iyi sonuçlar elde etmesine yardımcı olduğu inkar edilemez. Bununla birlikte, piyasada bu kadar çok ürün olduğu için hangi ürünlere öncelik verileceğini ve hangilerinden kaçınılacağını bilmek zor olabilir. Bu makale, her ofisin üretken olması için ihtiyaç duyduğu tüm temel teknolojileri özetlemektedir.

 

Otomatik kontrol sistemi

Otomatik kontrol sistemleri , enerji ve para tasarrufunun giderek daha popüler hale gelen bir yoludur. Bir binanın ısıtma, havalandırma, klima (HVAC) ve aydınlatma yönetim sistemlerinin merkezi kontrollerini otomatikleştirerek, ekipmanınızın gereksiz enerjiyi boşa harcamamasını sağlarken konfor seviyelerini korursunuz. Bu ürünler, HVAC sistemi enerji kullanımını %35’e kadar azaltmaya yardımcı olabilir ve elektrik faturalarınızda önemli maliyetlerden tasarruf sağlayabilir.

 

Cep telefonları

Çoğu işyerinde masa telefonları hala birincil telefon sistemi olarak görülse de, cep telefonları çalışanlara ek bir kolaylık katmanı sağlar. Bu teknoloji, çalışanlara iş görüşmeleri sırasında ofisinizde hareket etme yeteneği vererek hareketliliği ve üretkenliği artırabilir. Cep telefonları ayrıca, masanızda kalmanıza gerek kalmadan arama yapabileceğiniz veya alabileceğiniz için çoklu görevi etkinleştirir.

Doğrusu, bir cep telefonu ofisteki herkesin en iyi arkadaşıdır. Kendinizden en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı bilmeniz önemlidir. Bu konuyla ilgili harika fikirler için burayı tıklayın .

 

Çoklu cihaz klavyesi

İşyeri üretkenliğini artırmak için bugün çalışanların değişen taleplere hızlı ve doğru bir şekilde yanıt verebilmeleri gerekiyor. Sonuç olarak, çalışanlarınızın verimliliklerini en üst düzeye çıkarmak için ihtiyaç duydukları araçlara sahip olması önemlidir. Çoklu cihaz klavyesi, kullanıcılara dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletler dahil olmak üzere birden fazla cihazla çalışabilen tek bir araç sağlayan yenilikçi bir üründür.

Çoklu cihaz klavyesinin en iyi yanı , çalışanların güvenlik veya üretkenlikten ödün vermeden işte kişisel cihazlarını kullanmalarına izin vermesidir. Bu teknoloji, çalışanların ofis sistemlerine veri girmek için yeni yöntemler öğrenmesi gereken zamanı azalttığından, işbirliğini artırmak ve birden çok platformda tutarlı iletişim sağlamak isteyen kuruluşlar için idealdir.

 

Koşu bandı masası

Koşu bandı masaları , işyerinde fiziksel aktiviteyi teşvik etmenin harika bir yoludur. Bu teknoloji, şirketlerin çalışan sağlığını artırmalarına yardımcı olur ve bu da daha yüksek memnuniyet ve daha iyi verimliliğe yol açabilir. Ayrıca, çalışanların koşu bantlarındayken iş istasyonları veya toplantılar arasında geçiş yapması kolaydır.

Düşündüğünüz kadar pahalı değil. Aslında, ofisiniz için tam zamanlı bir fitness eğitmeni tutmanın maliyetleriyle karşılaştırıldığında, koşu bandı masaları inanılmaz derecede uygun maliyetli bir yatırımdır.

 

3 Boyutlu Yazıcı

3D baskı, ülke genelindeki ofislerde giderek daha popüler hale geliyor. Bu teknoloji, yeni bir kişiselleştirme düzeyi ve geliştirilmiş kullanılabilirlik sunar ve yaratıcılığı ve tasarım mühendisliği çabalarını teşvik ederken zamandan ve paradan tasarruf sağlar.

3D yazıcıları kullanmak aynı zamanda şirketlere, konseptlerini fikir aşamasından ticarileştirmeye kadar şirket içinde alabildikleri için ürün geliştirme zaman çizelgeleri üzerinde daha fazla kontrol sağlarken dış kaynak maliyetlerini ortadan kaldırmalarını sağlar.

 

Taşınabilir Projektör

Giderek artan sayıda ofis düz ekran TV’lere yatırım yapmayı tercih etse de, taşınabilir projektör ofisiniz için yapabileceğiniz en önemli yatırımlardan biri olmaya devam ediyor. Bu teknoloji, düz ekran benzerine kıyasla üstün görüntü kalitesi sunar ve çalışanların sunumlarını her zaman, her yerde müşterilerle paylaşmasına olanak tanır.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz