İlk Web Sitenizi Kurarken Paradan Tasarruf Etmenin Basit Yolları

İşletmeniz için yeni bir web sitesi kurmayı planlıyor ancak nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Bir şirket web sitesi, organik trafik çekmeye ve nihayetinde potansiyel müşterileri ödeme yapan müşterilere dönüştürmeye yardımcı olduğu için iş için iyidir. Kullanımı kolay bir web sitesi, müşterilerin müşteri desteğine başvurmak zorunda kalmadan istediklerini almalarını sağlar.

Bununla birlikte, özellikle profesyonel web geliştiricilerinin hizmetlerini alırsanız, yeni bir web sitesi oluşturmak maliyetli olabilir. Bu nedenle, düşünebileceğiniz tek alternatif, kendi web sitenizi öğrenmek ve geliştirmek için yatırım yapmaktır. İlk web sitenizi kurarken paradan tasarruf etmenize yardımcı olabilecek basit yolları öğrenmek için okumaya devam edin.

 

Ücretsiz Web Oluşturucuları Arayın

Web sitenizi kendiniz tasarlamaya karar verdiğinizde, web sitenizi hızlı ve zahmetsizce oluşturmanız için ihtiyacınız olan tüm özellikleri sunan en iyi çevrimiçi web sitesi kurucu platformunu seçmelisiniz. Farklı çevrimiçi platformlar, web sitenizi oluşturmanıza yardımcı olacak ücretsiz araçlar ve şablonlar sunar. Örneğin, WordPress ve Wix, birçok kişinin sitelerini sıfırdan geliştirirken seçtiği en popüler ücretsiz web sitesi kurucularıdır . Farklı web oluşturucular, ücretsiz olarak harika bir web sitesi oluşturmanıza olanak tanıyan sürükle ve bırak şablonlarıyla birlikte gelir. Bununla birlikte, ücretsiz web sitesi kurucuları harika, profesyonel siteler oluşturmak için gereken özelliklerden bazılarına sahip olmayabilir, bu nedenle işiniz büyüdükçe daha sonra ücretli site kurucularına geçmeniz gerekebilir.

 

Uygun Maliyetli Bir Web Barındırma Hizmeti Kullanın

Bir web sitesi oluştururken, ihtiyacınız olan tüm özellikleri size sağlayan en ucuz web barındırma platformunu bulmanız gerekir. Web sitenizi internette başlatmak ücretsiz değildir çünkü web barındırma hizmeti için ödeme yapmanız ve ayrıca ziyaretçilerinizin sizi kolayca bulabilmesi için alan adınızı kaydetmeniz gerekir. Alan adınızı kaydederken göz önünde bulundurmanız gereken düşük maliyetli seçenekler vardır. Neyse ki, birçok sağlayıcı, web bakımını içeren kapsamlı paketler sunar. Bluehost için farklı kupon kodları, web kurucularının web barındırma hizmetlerinde tasarruf etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Saygın hizmet sağlayıcıları tarafından sunulan indirimler, diğer iş gereksinimlerine ayırabileceğiniz paradan tasarruf etmenize yardımcı olmak için uzun bir yol kat edebilir.

 

Araştırma Yürütmek

Web sitenizi yükseltmeye karar verdiğinizde, ihtiyaçlarınızı karşılayan en iyi web oluşturucuyu bulmak için araştırma yapmak çok önemlidir. Muhtemelen zaten bildiğiniz gibi, her biri farklı paketler ve özellikler sunan çeşitli web sitesi kurucuları vardır. İhtiyaç duymadığınız bir dizi özellik ve hizmet sağlayan bir web sitesi oluşturucu için ödeme yapmak akıllıca değildir. Bu nedenle, herhangi bir karar vermeden önce piyasadaki trendleri ve alandaki diğer oyuncular tarafından sunulan hizmetlerin kalitesini öğrenmek için zaman ayırmanız gerekir . Doğru bilgilerle, sitenizi oluştururken veya güncellerken çok para tasarrufu yapabilirsiniz.

 

Profesyonel Tasarımı Seçin

İlk web sitenizi tasarlarken çok sayıda ziyaretçinin ilgisini çekebilmek için kaliteli yatırım yapmak çok önemlidir. Profesyonel bir web tasarımcısı işe almak size harika bir web sitesini garanti eder, ancak aynı sonuçları kendi başınıza daha düşük bir maliyetle elde etmek mümkündür. Web sitesi kurucunuzun sunduğu ücretsiz şablonları her zaman ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.

 

Bütçe Oluşturun

Birçok web sitesi kurucusu hizmetlerini ücretsiz olarak sunsa da, tüm sürecin tamamen ücretsiz olmadığını bilmelisiniz. Bu nedenle, mali durumunuzu etkili bir şekilde yönetmenize yardımcı olacak bir bütçe oluşturmanız gerekir. Tüm harcamalarınızın kaydını tutun ve bütçenize uygun uygun fiyatlara sahip sağlayıcıları seçtiğinizden emin olun.

 

Acele etmeyin

Profesyonel, kullanıcı dostu bir web sitesi oluşturmak, farklı adımlar içerdiği için bir gecede gerçekleştirilemez. Bu nedenle, ek veya gereksiz maliyetlerden kaçınmak için doğru seçimleri yaptığınızdan emin olmak için zaman ayırmanız gerekir. Sitenizi geliştirirken karşılaşmanız muhtemel olan belirli masrafları ve riskleri nasıl idare edeceğinizi vurgulayan bir plan belirlemeniz gerekir.

Bir web sitesi oluştururken, nasıl kullanılacağını biliyorsanız, WordPress gibi ücretsiz araçları düşünmek çok önemlidir. Siteniz doğru tasarlanırsa tonlarca organik trafik oluşturabilir ve ücretsiz web sitesi oluşturucularda şablonları özelleştirmek, işletmenizin diğer yönlerine ayırabileceğiniz paradan tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Ancak, etki alanı kaydı ve kullanmak isteyebileceğiniz belirli temalar, eklentiler ve şablonlar için ödeme yapmanız gerekecektir. Neyse ki, bu unsurların maliyeti, profesyonel bir web tasarımcısının hizmetlerini alırsanız, karşılaşabileceğiniz masraflarla karşılaştırıldığında o kadar yüksek değildir. Paradan tasarruf etmek istiyorsanız, önce araştırma yapmalı ve en iyi servis sağlayıcıyı seçmelisiniz.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz