İyi Performansa Sahip Bütçeli Bir Dizüstü Bilgisayar Nasıl Bulunur?

Dizüstü bilgisayar gibi bir şey aramak ve satın almak gerçekten göz korkutucu olabilir. Özellikle işiniz veya okul ödeviniz için işi tamamlamak için bu aracı kullanmanız gerekiyorsa, karşılanması gereken belirli gereksinimleriniz olacaktır. Bunun ötesinde, video oyunları, filmler ve televizyon programları gibi hobileriniz, sahip olduğunuz gereksinimleri artırabilir. Bütün bunlar söyleniyor, eğer izin verirsek teknolojik cihazlar çılgınca pahalı olabilir. O kadar çok farklı varyasyonda gelirler ki, teknolojik olarak gerçekte hangi özelliklere ihtiyacımız olduğunu ve kullanacağımızı ve hangilerinin satıldığını anlamaya meyilli olmayan bizler için imkansız görünebilir.

Burada bir yan not olarak, uzaktan veya sanal çalışmanın yeni işyeri talepleriyle başa çıkmak için alışveriş yapıyorsanız, ergonomik faktörleri de göz önünde bulundurmalısınız. Evden kişisel bir dizüstü bilgisayarda çalışmaya alışkın olmadığınız için karpal tünel kapmak veya bilek ağrınız olmak istemezsiniz. Alışverişe başlamadan önce ev kurulumundan çalışmanızı nasıl optimize edeceğiniz hakkında biraz bilgi edinin . Bu, dizüstü bilgisayar ararken sağlığınızı, rahatlığınızı ve akıl sağlığınızı aklınızda tutmanıza yardımcı olacaktır.

 

Kullanılmış veya Yenilenmiş Satın Almayı Düşünün

İyi bir fiyata yüksek kaliteli bir dizüstü bilgisayar edinmenin en kolay yollarından biri, yenilenmiş veya kullanılmış bir dizüstü bilgisayar satın almaktır. Bazı dizüstü bilgisayar üreticileri, herhangi bir göze çarpan sorun olmadığından emin olmak için, satın almadan önce parçayı incelemek için dizüstü bilgisayarlardan anlayan birini bulmak zorunda kalmanızı önleyen yenilenmiş parçalar bile sunar. Bazen yarı fiyatına kadar düşük bir fiyata (bazen daha da düşük bir fiyata!) Pahalı bir model alabilirsiniz.

Özellikle, kullanılmış teknoloji cihazları için alışveriş yapıyorsanız, Aralık ayının son haftası kullanılmış dizüstü bilgisayar aramaya başlamak için iyi bir yerdir çünkü birçok yetişkin ve çocuk yeni yıl için yeni cihazlar alıyor ve eskilerini biraz daha satmaya çalışıyorlar. biraz para.

 

İhtiyaçlarınızı (ve İsteklerinizi) Düşünün

İş için cihazınızdan canlı yayın yapmanız gerekiyor mu? Yüksek kaliteli bir dahili mikrofona ihtiyacınız var mı? En sevdiğiniz oyunu kaldırabilecek bir cihaza ihtiyacınız var mı? Dizüstü bilgisayarınıza ne için ihtiyacınız olursa olsun, bunun gerekliliklerini okumak için bir dakikanızı ayırın. https://sunucuyeri.com adresindeki uzmanlar, bu belirli faktörlere dayanarak düzinelerce dizüstü bilgisayar listesi derlediler, bu nedenle bu, başlamak için iyi bir yer olabilir. Diğer kullanıcıların düşündüğünüz cihaz hakkında ne söyleyeceklerini görmek için bazı çevrimiçi incelemelere göz atmak da akıllıca olacaktır. Muhtemelen kullanacağınızla aynı nedenle cihazı kullanmaktan bahseden birini bulacaksınız.

 

Paradan Tasarruf Etmek İçin Harici Bir Sabit Disk ile Dizüstü Bilgisayarı Daha Az Yerle Birleştirmeyi Düşünün

Dizüstü bilgisayarınızı fotoğraf düzenleme, video düzenleme, yükleme veya diğer sanatsal içerik oluşturma biçimleri için kullanacaksanız, daha az alana sahip bir dizüstü bilgisayar ve bir sabit sürücü satın almak için zaman ayırmaya değer olabilir.

Bazen bu şekilde büyük paralar biriktirebilirsiniz. Hatta daha kolay çalışmak için düzenleme programınızdaki önbellekleri sabit sürücünüze yeniden yönlendirebilirsiniz. Bu, rahatlamak ve eğlenmek istediğinizde dizüstü bilgisayarınızın sorunsuz çalışmasını sağlarken, kaydetmeniz gereken tüm farklı sürümlerini kaydetmek için ihtiyacınız olan alana sahip olduğunuzdan emin olmanıza yardımcı olacaktır.

 

Satın Aldığınız Dizüstü Bilgisayarla İlgilenin

Biraz titizliğin daha ucuz bir dizüstü bilgisayarın performansını ne kadar artırabileceğine şaşıracaksınız. Düzenli yedeklemeler, güncellemeler ve virüs taraması, dizüstü bilgisayarınızın uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olabilir. Özellikle pil ömrü, daha ucuz bir dizüstü bilgisayarda sorun olabilir ve bununla başa çıkmak için yapabileceğiniz üç şey vardır. Dizüstü bilgisayarı ilk satın aldığınızda, ilk kez şarj etmeden önce pili tamamen boşalttığınızdan emin olun . Bu, bataryaya tam şarj almasını öğretecektir. Bunun yanı sıra, ihtiyacınız olmadığında dizüstü bilgisayarınızı prize takmayın (bu, daha iyi bir kelime olmadığı için pili korur… daha iyi bir kelime: egzersiz) ve tamamen kapattığınız zamanlar olduğundan emin olun. Haftanın yedi günü, 24 saat bırakmayın.

Yukarıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza uygun bütçeye uygun bir dizüstü bilgisayar bulma yolunda ilerliyorsunuz. Alışveriş yaparken acele etmediğinizden ve durum tespiti yaptığınızdan emin olun – aynı dizüstü bilgisayarı farklı mağazalardan farklı fiyatlarla bulabilirsiniz.

Yorum Yaz