Kontrol Etmeniz Gereken Popüler Amazon FBA Araçları

Amazon, en iyi çevrimiçi perakendecilerden biri olarak hakimiyet kazanıyor. Sürekli olarak farklı kıtalarda şubeler açıyor. Bu, FBA gibi ilgili işletmelere daha fazla fırsat kanalize eder. Bir Amazon FBA işletmesi işletiyorsanız, üçüncü taraf konumunuzu mükemmelleştirmeye çalışın. Operasyonlarınızdan yararlanmanın mükemmel bir yolu, yeni teknolojiyi kullanmaktır.

Yazılım ve uygulama geliştiricileri, farklı görevleri daha sorunsuz hale getirmek için araçlar geliştirdi. Pazar araştırmasının verimli çalışmasını sağlamak için tasarlanmış yazılımlarımız var. Bu, özellikle Amazon’a ilk kez giriş yaparken çok önemlidir. Diğer araçlar, ürünlerin tedariki için önemlidir. FBA ile ilgili araçların listesi, teknoloji ilerledikçe uzuyor. İşte yaygın olanlardan bazıları.

 

Satıcı Uygulaması

Amazon’da pazarlama için uygun bir araçtır. Bir Amazon FBA işletmesi olarak sağlam kökler geliştirmenin en iyi yolu, nişinizi bilmektir. Seçiminize karar vermeden önce en iyi fikirlere sahip olmak önemlidir. Bu uygulama, pazar araştırmasında size yardımcı olan güçlü bir araçtır. Yüksek karlılık unsuruna sahip ürünleri anlamanızı sağlar.

Uygulama aracılığıyla, gerçek zamanlı krom içgörülerini kullanarak analiz yapabilirsiniz. Aykırı değerleri belirlemeyi hızlı bulduğunuz metriklerin çapraz doğrulamasını basitleştirir. Bu, araştırmadan elde edilen sonuçların doğruluğu üzerinde bir etkiye sahiptir. Krom tarayıcıda SellerApp uzantısını kullanarak analiziniz hızlı bir şekilde yapılacaktır.

Satış faaliyetleri için kampanyaların işe yaraması için daha iyi seçenekleriniz var. Bu, PPC analizine izin veren mükemmel özelliktendir . Öte yandan, anahtar kelimelerin kullanımı satış için çok önemlidir. Bu, alıcıların ürünlerinizi Amazon’da bulmasını daha hızlı hale getirir. Yazılım, yüksek dönüşüm sağlayan anahtar kelimelerin eklenmesi için bir kılavuz sağlar.

 

Helyum 10

Bu, birçok Amazon FBA işletmesi tarafından kullanılan bir araçtır. Ürünlerdeki trendlerin belirlenmesinde büyük etkisi vardır. Bu, hangi daha iyi fırsatların mevcut olduğunu bilmenizi sağlar. Trendler ile birlikte hattınıza ekleyeceğiniz ek ürünleri anlamak mümkün hale geliyor.

Kullanıcılar farklı ödeme planları arasında seçim yapma olanağına sahiptir. Temel olan herkes için ücretsizdir. Ancak, daha az özellikle birlikte gelir, bu nedenle premium seçeneklere yükseltme yapılması önerilir. Bazı siteler Helyum 10 için çevrimiçi kupon sunar . Bu, ödemeyi çok daha kolay hale getirir. Elmas paketi ayda 197 dolara gidiyor. Bununla, çok kullanıcılı oturum açma dahil olmak üzere olağanüstü özellikler elde edersiniz.

Dizin denetleyicisi için abonelik ayı boyunca 300 kullanım yapma fırsatı elde edersiniz. Anahtar kelime takibi için maksimum 5000 anahtar kelimeye izin verir. FBA görevleriniz için takip işlemleri önemlidir. Bu araç, 15000 e-postayı işleme şansı sunarak işinizi verimli hale getirir. Acenteler ve diğer büyük işletmeler için size çok uygun ‘işletme’ olarak bilinen özel bir paket var.

 

İzciyim

Amazon FBA işletmeleri, Amazon ürün listeleme istatistiklerini almak için bu uygulamayı sürekli olarak kullanıyor. Bu, ücretleri ve tahmini satışları ve geliri içerir. Yazılım aracılığıyla, sağlanan ayrıntılar aracılığıyla bir satıcıyı daha iyi anlarsınız. Araç, ürün listesine ulaşmak için bir Chrome uzantısı olarak kullanılır. Takip etmeniz gereken belirli ürünleriniz varsa, yazılımın izlemeyi sağlayan özellikleri vardır.

Farklı ürünlerle uğraşırken her zaman ücretlerle ilgili gerçek zamanlı verilere sahip olmaya çalışın . Bu, satıcıların yaklaşacağına karar vermeyi mümkün kılan şeydir. Yazılım, hesaplamalara yardımcı olmak için bir FBA hesap makinesi ile birlikte gelir. Tek ihtiyacınız olan ürün için ASIN’i girmek ve istatistiklerden yararlanılacaktır. Prosedür, Amazon tarafından onaylanmış ve güncellenmiş tüm ürünler için kullanılabilir. Yeni bir ürünü piyasaya sürmek üzereyken hesap makinesini kullanmak önemlidir.

 

Sakla

Bir Amazon Fiyat Takipçisi arıyorsanız, anlaşmanız gereken araç bu. Grafik geliştirmede kullanımı kolay ve verimlidir. Fiyat geçmişinin daha iyi anlaşılması için verilerin işlenmesi gereklidir. Yazılım, fiyat geçmişi hakkında kapsamlı grafikler çıkarmayı mümkün kılar. İyi bir görsel izlenimle, fiyatların düştüğü zamanları kolayca belirleyebilirsiniz. Veritabanının sürekli güncellenmesini sağlar.

Amazon FBA işletmeleri ödüllendirici. Ancak bu, satış ve pazarlamayı etkili kılmak için iyi bir çalışma planına ihtiyaç duyar. Bu, yardımınız için daha fazla talep oluşturur, dolayısıyla sürekli büyüme. Günlük işlemler için gerekli araçları kullanın. Bu tür bir yazılımla, pazar araştırması ve ürün tedariki yapmak için kolay bir zamanınız olur.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz