Kendi işinizi kurmak ve yürütmek söz konusu olduğunda, bulabileceğiniz tüm yardımlara sahip olmanın yanlış bir yanı yoktur. Bu yardım veya yatırımlar için ekstra el kiralamak şeklinde olsun, sahip olduğunuz tüm araçları kullanmak kesinlikle yararlıdır. Faydalanılması gereken en iyi şeylerden biri, şirketinizin ilerlemesine yardımcı olmak için tüm teknolojiyi parmaklarınızın ucunda.

Peki, orada ne tür hizmetler var ve işletmenizin başarılı olmasına nasıl izin veriyorlar? İşte ayağa kalkmak için bulabileceğiniz 5 hizmet.

 

1. Web Tasarımı

İşletmeniz için inanılmaz bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olabilecek birçok farklı şirket var. Siteniz, insanların kim olduğunuz ve ne yaptığınızla ilgili ilk izlenimlerden biridir, bu nedenle web sitenizi göz alıcı ve bilgilendirici hale getirmek önemlidir. Doğru tasarım şirketini işe almak bunun önemli bir parçası olabilir. Vizyonunuzu hayata geçirmek için sizinle birlikte çalışan ve iyi bir üne sahip olanı arayın. Mümkünse diğer müşterilerine de göz atın.

2. Ürün Geliştirme

Ürünlerinizi veya hizmetlerinizi geliştirmek istiyorsanız, bir ürün geliştirme yazılımı ihtiyacınız olan şey olabilir.

Birçok çevrimiçi işletme sadece bu duruma yardımcı olmak için var. Ürününüzü veya hizmetinizi analiz etmenize ve iyileştirilecek alanları aramanıza yardımcı olabilirler. Tipik olarak, bu iyileştirmeleri işletmenizin maksimum kârına veya yararına oluşturmak için bir plan geliştirmenize yardımcı olurlar. Çoğu zaman bu yeni sistemler otomatik hale gelir, bu da küçük işletmeler için teknolojinin bir başka avantajıdır – sizin için daha az çalışma!

3. Dijital Pazarlama

Eski baskı ve kağıt reklamlar harika olsa da, günümüzün gerçek reklamları dijital pazarlamada yatıyor. İster bir sosyal medya hesabı, ister Google Ads olsun, kuruluşunuzla ilgili sözcüğü yaymanın en iyi yolu internettir.

Tümüyle kendinizle uğraşmaya çalışmak yerine, bir dijital reklam şirketi kiralamayı veya çevrimiçi pazarlama dünyasında gezinmenize yardımcı olacak bir yazılım indirmeyi düşünün. Bu hizmetlerin birçoğu başlamanıza yardımcı olacak ve kendi başınıza reklam yayınlamaya devam etmek için araçlar bırakacak ve diğerleri sürekli hizmet sağlayacaktır. Şirketiniz için neye ihtiyacınız olabileceğini düşünün.

4. Veri Analizi

Kullanıcıların web sitenizde ziyaret ettikleri trendleri, arama motorlarında nasıl sıralandığınızı ve kullanıcıların reklamlarınızı ne sıklıkta tıkladıklarını fark etmek, müşterilerinizi anlamanın hayati parçalarıdır.

Tüm bu bilgileri tek bir yerde tutmanın en iyi yolu veri analiz programlarıdır. Pazarlamada olduğu gibi, bu iş için işe almayı veya önemli bilgileri nasıl izleyeceğinizi ve gözden geçireceğinizi öğreten bir yazılım indirmeyi seçebilirsiniz.

Bu eğilimlere ayak uydurmak olası müşterilerle alakalı kalmanın en iyi yoludur!

5. Bulut Tabanlı Müşteri Hizmetleri

Şirketiniz büyüdükçe, müşterilerinize zamanında yanıt veremediğinizi fark edebilirsiniz. Müşteri hizmet hattınızı bulut tabanlı bir hizmete dış kaynak olarak kullanırsanız, biraz stres giderir ve müşterilerinize daha acil bir yanıt verir. Küçük bir işletme için bile harika bir çözümdür ve genellikle oldukça uygun fiyatlı.

Sonuç

Teknoloji, hem birey olarak hem de kişi olarak ilerlemenin en iyi yoludur. İşletmenize yardımcı olması için bu teknoloji tabanlı hizmetleri kullanmak, yapabileceğiniz en iyi şeydir. Pazarlama ya da veri analizi için bir yazılım kullanmaya karar verirseniz ya da müşteri hizmetleri konusunda size yardımcı olması için başka bir şirket kiralamayı tercih ederseniz, teknolojiyi tam anlamıyla kullanmaktan korkmayın!

Kaynak: https: //www.noobslab.com/2020/03/5-useful-tech-services-for-small.html

About İbrahim Berkay

2000 yılında bilgisayar programcılıpı fakültesinden mezun olduktan sonra sektörde çeşitli bilişim firmaları ve kurumsal yapıların bilgi işlem departmanlarında hizmet verdikten sonra 2013 yılından bu zamana kadar sunucuyeri firmasında sistem mühendisi olarak çalışmaktayım.

Yorum Yaz