Microsoft 365 Sertifikalı: Güvenlik Yöneticisi Ortak sertifikanızı kazandığınızda kariyerinizin büyük gününden bahsediyoruz. Ancak elbette, bu önemli sertifikasyon için hazırlık yolculuğu, MS-500 olan gerekli sınavının tamamlanmasını gerektirir.

Bu nedenle, planlı sınavınız sırasında size atılan tüm soruları sorunsuz bir şekilde cevaplamak istiyorsanız, bu testle ilgili her şeyi anladığınızdan emin olun.

Bu makalede Exam-labs.com size etkili sınav detayları ve etkili bir şekilde MS-500 sınava hazırlamak için bazı ipuçları sağlayacaktır.

Neden Microsoft 365 Güvenlik Yönetimi Sertifikalı Olmalı?

İşvereninize yetkili bir uzman olduğunuzu veya CV’nizi geliştirmenin en iyi yollarından biri, örneğin Microsoft gibi global olarak tanınan satıcılar tarafından uygun sertifikalar elde etmektir. Güvenlik Yönetimi’ndeki Microsoft 365 sertifikası, bugünün profesyonel bilgilerini almak, becerilerini doğrulamak, kariyer basamaklarını ilerletmek ve iyi ücretli bir iş bulmak isteyen güvenlik yöneticileri için uygundur. Ve bu rozeti kazanmak için MS-500 sınavını geçmek gerekir.

Microsoft 365 Güvenlik Yönetimi becerilerinizin doğrulaması olarak MS-500 sınavı

Microsoft 365 güvenlik özelliklerinin nasıl çalıştığını öğrenmek isteyen Güvenlik Yöneticileri için MS-500 anahtardır. Bu sınav, Microsoft 365 ortamı ve diğer hibrit ayarlar için farklı güvenlik ve uyumluluk çözümleri hakkında kapsamlı bir bilgi verecektir. Dahası, tehditlere geri dönme, kapsamlı araştırmalar yapma ve veri kontrolünü uygulama gibi güvenlik görevlerini etkili bir şekilde yapabilen deneyimli bir profesyonele dönüşmenize yardımcı olacaktır.
İle Microsoft 365 Güvenlik Yöneticisi olarak ihtiyaç duyulan teknik görevlerin yoğun serisi, Microsoft 365 iş yüklerinde kimlik güvenliği, güvenlik denetimi, tehdit koruması ve veri yönetişimi konularında bilgi birikimi de dahil olmak üzere daha önce arka plana sahip olmanız önemlidir. Ve bu alanlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanın en iyi yolu çalışma deneyimidir. Bunun yanı sıra, Microsoft 365 temel kavramları ile size yol gösterecek ilk MS-900 sınavını tamamlamanız da tavsiye edilir.

MS-500 için en iyi hazırlık malzemelerinin toplanması

Hazırlık aşamasına atlamaya hazır mısınız? Bu süreci daha az stresle atmanız için bir rehber hazırladık. Bu malzeme listesinden, yolculuğunuzu kesinlikle daha kolay ve verimli hale getirecek bir ipucu alın.

1. MS-500 Microsoft 365 Güvenlik Yönetimi Sınavı Ref

MS-500 için resmi sınav kılavuzu olarak hizmet veren bu kitap, 2020 yılında çıkacak. Bir Microsoft 365 Güvenlik Yöneticisi tarafından ihtiyaç duyulan konuları vurgulayan 416 sayfa ile birlikte geliyor. Bunlar arasında kimlik ve erişimin etkili bir şekilde uygulanması ve yönetilmesi; bilgi ve tehdit koruması; yönetişim ve uyumluluk çözümleri. Bu materyalle, Microsoft 365 ortamını güvenceye almak için daha pratik görevlere hazırlanacaksınız.
Bu, Microsoft Sınav Ref yayınlarının bir parçası olduğundan, diğer üçüncü taraf materyallere kıyasla daha faydalıdır. Microsoft’un kendisinden hayati bir rehberlik sağlar ve sınav içeriğinin objektif bir objektif tartışması yoluyla öğrenmenizi kolaylaştırır.

2. Exam-Labs’tan ücretsiz dökümler ve premium dosyalar

Exam-Labs kesinlikle diğer tüm sınav dökümü sağlayıcıları arasında göze çarpmaktadır. Sizi gerçek sınav katılımcıları tarafından yüklenen kaliteli çöplükler koleksiyonu aracılığıyla etkili bir şekilde hazırlarlar. Orada bu tür dosyaların ücretsiz varyantlarını alabilir veya en gerçek Premium dosyasını 29,99 $ karşılığında satın alabilirsiniz. Dökümleri, sınav içeriğindeki değişikliklerle başa çıkmak için sürekli olarak revize edilir, böylece en güncel ve geçerli sınav soruları ve cevapları ile pratik yapmanızı sağlar.
Exa, -Labs en güncel sınav soruları ve cevapları ile dökümlerini neredeyse gerçek sınav ortamında eğitim yardımcı VCE Sınav Simülatörü kullanarak çalışır. Bu şekilde, tüm sınav sorularını ayrılan sürede tamamlama becerisi kazanırsınız.
Ayrıca, resmi web sitesini kontrol ederek sınav hedeflerine dahil edilen değişiklikleri de takip ettiğinizden emin olun.

3. Microsoft tarafından önerilen eğitim kursları

Kaçırmamanız gereken diğer önemli materyaller eğitmen liderliğindeki kurslardır. Bunlar ücretli malzemeler olmasına rağmen, kesinlikle sınav içeriği hakkında bilmeniz gereken her şeyi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Onlardan bazıları:

  • Microsoft 365 Kimlik ve Erişimi Yönetme: Bu kurs kuruluş bilgilerinin korunmasını ve Azure ürünleri ve Microsoft 365 sistemiyle çalışmayı kapsar.
  • Microsoft 365 Tehdit Korumasını Uygulama: Bu kurs sırasında tehdit koruması, farklı aygıtların güvenliğini sağlama ve çeşitli güvenlik teknolojileri gibi konuları öğreneceksiniz.
  • Microsoft 365 Bilgi Korumasını Uygulama: farklı verilerin nasıl bulunacağı ve sınıflandırılacağı, koruma teknolojilerinin nasıl kullanılacağı ve ayrıca güvenlik kuralları ve politikaları hakkında bilgiler içerir.
  • Microsoft 365 Yerleşik Uyumluluğu Yönetme: Bu dersin programı veri saklama, araştırmalar, içerik aramaları ve uygun teknolojiler hakkında bilgiler içerir.

Bu kursların her biri, bir Microsoft eğitmeninin rehberliğinde konuların 1 günlük tartışılmasını gerektirir. Bu nedenle, her şeyi bitirmek için 4 gün harcamanız gerekiyor. Bu nedenle, sınav hedeflerini tam olarak kapsamak istiyorsanız, eğitim materyallerinden faydalanmak büyük bir adımdır.

4. YouTube MS-500 hazırlık videoları

Fazladan para harcamadan ekonomik bir şekilde çalışmak istiyorsanız, YouTube’u çok yararlı bulacaksınız. Uluslararası kabul görmüş bu video paylaşım platformu BT sınavı profesyonelleri arasında zorunludur. Burada başarılı sınav katılımcıları, tüm MS-500 hazırlık yolculuklarının yanı sıra gerçek sınava girme deneyimleri hakkındaki bilgileri ve bilgileri yükleyebilir ve paylaşabilir.
Çevrimiçi olarak sunulan ücretsiz videolar ile sınav hedefleri ile ilgili pratik anlayışınızı geliştirmek sizin için daha uygun olacaktır. Ayrıca, zor konuları daha kolay anlamanıza yardımcı olacak grafik videolar da vardır. Bazı videolar, sınav sırasında ortaya çıkabilecek olası sınav soruları boyunca bile size yol gösterir. Bu nedenle, sınav ustalığınızı düzeltmeniz için bu son derece erişilebilir videoları izlemek için biraz zaman harcamanız önerilir.

5. Sınav Tekrar

Microsoft ayrıca öğrenmenin ve tasarruf etmenin pratik bir yolu olan MS-500 için Sınav Kaydı da sağlar. İki seçenek sunarlar: Microsoft Sınav Tekrarlama (1 sertifika sınavı kuponu ve 1 tekrar) ve uygulama testleri ile Microsoft Sınav Tekrarlama (1 sertifika sınavı çeki, 1 resmi uygulama testi ve 1 tekrar).
Sınav Tekrarlama kuponu ile ilgili en iyi şey, istediğiniz kadar satın alabilmenizdir. Bu tür kuponlar çevrimiçi Microsoft sertifikasyon sınavları için de kullanılabilir. Ancak, sınav kuponlarının satın alma tarihinden itibaren 12 aya kadar geçerli olduğunu unutmayın.

Sonuç

MS-500 gibi sertifika sınavına hazırlanırken her zaman becerikli ve kararlı olmak gerekir. Sertifika sağlayıcısı tarafından sağlananlarla kısıtlanmayın ve çok yönlü bir profesyonel olmanıza yardımcı olacak Sınav Laboratuvarları tarafından sınav dökümleri gibi çeşitli fırsatları keşfedin. Microsoft 365 Güvenlik Yöneticisi olmak sizi rekabetle eşit tutar. Bu nedenle, MS-500 için gereken her sınav konusunu anlamak için elinizden gelenin en iyisini yaparsanız, tek seferde kusursuz rol tabanlı sertifikasını kazanırsınız.

Kaynak: https://www.noobslab.com/2020/02/practice-tests-one-of-most-in-demand.html

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz