Modern Teknolojinin İşletmenizin Zamanından ve Paradan Tasarruf Etmesinin 7 Yolu

Teknoloji ve elektronik cihazların yönlendirdiği bir çağda yaşıyoruz. Sadece birkaç yüzyıl önce at arabaları ile taşındığımızı düşünmek garip ama şimdi havada asılı arabaların gelişme aşamasında ve ufukta büyük teknolojik gelişmeler var. Teknoloji, işletmeniz için büyük bir varlık olabilir ve size bol miktarda para ve zaman kazandıran çözümler sağlayabilir.

Bu sayfa size modern teknolojinin işletmeniz için zaman ve para tasarrufu sağlayabileceği yedi yol sunmayı umuyor. Bazı teknolojiler çok pahalı olabileceğinden ve bu sayfanın amacı işletmenizin parasından tasarruf etmek olduğunda pahalı teknolojiler satın almak ters etki yaratacağından, teknoloji söz konusu olduğunda etrafta alışveriş yapmak önemlidir. COVID-19 salgınının bir sonucu olarak, özellikle bağımsız işletmeler olmak üzere şu anda zor zamanlarla karşı karşıyayız, bu nedenle teknolojiye yatırım yapmak için şimdi her zamankinden daha iyi bir zaman.
İşte modern teknolojinin işletmenizin zamandan ve paradan tasarruf etmesini sağlamanın yedi yolu.

Bordro Yazılımı

Bordro normalde insan kaynakları tarafından yönetilir ve İK değilse ayrı bir maaş bordrosu departmanı; Bu elbette tamamen şirketin büyüklüğüne bağlıdır. İşletmeniz için büyük mali tasarruflar yapmak istiyorsanız , bordro yazılımı sizin için iyi olabilir. İster İK ister maaş bordrosu, personel istihdam etmeniz gerekeceğinden her ikisi de maliyetlidir, oysa maaş bordrosu yazılımıyla, yalnızca aylık abonelikleri ödersiniz (bu, birden fazla personel üyesinin ücretlerinden önemli ölçüde daha düşük olacaktır) ve tüm maaş bordrolarınız sizde olur uzaktan ele alınması gerekiyor.
Bu yazılım genellikle hatasızdır ve küçük ya da büyük her işletme için büyük bir varlık olabilir. Yazılımdan geçen hassas veriler nedeniyle, bulabileceğiniz en iyi ve en güvenilir servis sağlayıcıyı bulmanız önemlidir. Bu, hayatınızı kolaylaştıracak modern bir çözümdür.

SaaS Sistemleri

SaaS sistemleri, geleneksel yazılımları gereksiz kılan Bulut tabanlı sistemlerdir. O kadar da uzun olmayan bir zaman önce, şirketlerin yazılımı sahip oldukları her bilgisayara manuel olarak kurmak zorunda kalacağı bir zaman vardı. Ayrıca, gerektiğinde yazılımı manuel olarak güncellemeleri de gerekir.
SaaS sistemleri bu yükleri ortadan kaldırır. SaaS sistemleri, yazılımı sizin için barındırır ve yazılımı, dünyanın her yerinden herhangi bir bilgisayardan Buluta erişerek kullanabilirsiniz. Aylık abonelik temelinde çalışırlar, bu da onları sadece daha ucuz değil, aynı zamanda verimli ve zamandan tasarruf ettirir.

Bilgiye Dayalı Yazılım

Bilgi tabanlı yazılım, işletmenizin daha verimli ve daha verimli çalışmasını sağlayabilecek, zaman kazandıran ve para tasarrufu sağlayan başka bir teknoloji parçasıdır. Bilgi tabanlı yazılım , web sitenize göz atan müşteriler için sohbet odaları oluşturmaya ve portallara yardımcı olabilir. Bunlar, işe aldığınız personel sayısını azaltabileceğiniz, ancak yine de işi halledebileceğiniz anlamına geldiği için yararlıdır ve para tasarrufu sağlar. Canlı sohbet sistemleri çok faydalıdır ve günümüzde birçok şirketin sahip olması gereken yirmi dört-yedi çağrı merkezi ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.

Kağıtsız Çalışın

Teknoloji, kağıdı gereksiz kılar. Kağıt bir zamanlar iletişim ve dokümantasyon için tek araçtı, ancak şimdi modern teknoloji sayesinde kağıtsız hale gelebiliyoruz. Kağıt toplu olarak satın alındığında çok paraya mal olur ve doğa üzerinde yıkıcı bir etkiye sahiptir.
Giderek tamamen kağıt içermeyen ve çevrimiçi tüm belgeleri koyarak, kendinize büyük miktarlarda para kazanmak ve doğa ve yaban hayatı için bir değişiklik yapacak. Kağıt, kesinlikle hepimizin onsuz yaşayabileceği bir şey ve şimdi teknoloji o kadar yaygın olarak kullanılıyor ki, kağıt bağımlılığımızı sağlamak için ormanları ve ağaçlıkları karşılıksız kesmeye gerek yok.

 

Çevrimiçi Reklam Verin

Artık pahalı reklam ücretlerini ödemeye gerek yok, bunun yerine internette ücretsiz reklam verebiliyoruz. Modern teknoloji bize paradan tasarruf etmek için pek çok yöntem sunmuştur ve ücretsiz internet reklamcılığı kesinlikle en iyisidir. Markanızı pazarlamak için bir reklamcı ekibi tutacak olsaydınız, en azından birkaç bin doların üstüne çıkmış olurdunuz.

Ücretsiz İletişim Kurun

Modern teknoloji sayesinde iletişim artık her zamankinden daha kolay. Teknolojiden önce iletişim, sık iş toplantıları ve uzun telefon görüşmeleri anlamına geliyordu. Artık bir yıllık iletişim, e-posta ve görüntülü sohbet yoluyla gerçekleştirilebilir. Bu para, zaman ve benzinden tasarruf etti!

Arttırılmış güvenlik

Modern teknoloji, benzersiz bir güvenlik sağlamıştır. Modern teknoloji size para ve zamandan tasarruf sağlar ve artık belgelerinizi hızlı ve ucuza koruyabilirsiniz. Bunu, eksiksiz ve tam bir güvenlik sağlayacak şekilde yapabilirsiniz, yani verileriniz asla tehlikeye atılamaz.
Artık modern teknolojiyi kullanmanın yedi avantajını biliyorsunuz. Hem paradan hem de zamandan tasarruf edebilir ve işinizin akıcı ve kolay bir şekilde ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Halihazırda modern teknolojiyi kullanmıyorsanız, bunu yapma zamanınız gelmiştir.

About İbrahim Berkay

2000 yılında bilgisayar programcılıpı fakültesinden mezun olduktan sonra sektörde çeşitli bilişim firmaları ve kurumsal yapıların bilgi işlem departmanlarında hizmet verdikten sonra 2013 yılından bu zamana kadar sunucuyeri firmasında sistem mühendisi olarak çalışmaktayım.

Yorum Yaz