Oyun Kurulumunuzun Daha İyi Görünmesini İstiyor musunuz?

Oyun oynamak harika bir deneyim olabilir. Ne yazık ki, aynı zamanda dağınık oyun yığınları, cihazlar, boş meyve suyu şişeleri ve oyun gereçlerini içeren düzensiz bir alana da yol açabilir. İyi haber şu ki, birkaç ince ayar, oyun kurulumunuzun görünümünü iyileştirebilir ve bu şekilde devam etmesine yardımcı olabilir. Görünüşe göre, buraya insanlar gelebilir ve oyun kurulumunuzu görebilirler ve etkilenebilirler. Aşağıdakiler, oyun kurulumunuzdaki bazı değişiklikleri, alanı biraz süslemek istiyorsanız göz önünde bulundurmanız gereken bazı değişiklikleri bozacaktır.

 

Raf Alanı Anahtar

Oyun oynamak için tipik olarak ihtiyaç duyduğunuz tüm eşyaları koymak için yakınlarda bir sandık veya raf veya hatta güzel bir sepet olması şarttır. Seçtiğiniz şeyin masanızdan çok uzakta olmadığından emin olun, aksi takdirde oyunun ortasına bir şey koymak için zaman harcamazsınız. Silahların ulaşabileceği bir raf mükemmeldir. Bazı masalarda, yeni bir masaya bakıp bakmamanıza bağlı olarak bir seçenek olabilecek yerleşik depolama alanı da vardır. Ayrıca, yeni satın alındığında, birçok oyun, oyun sırasında çok fazla kullanmadığınız en üst raflarda sergilenebilen havalı veya sevimli hatıralar sağlar.

 

Tüm Bu Kordonları Düzenleyin

Bu biraz acı verici olabilir, ancak oyun kurulumunuzun nasıl göründüğünde büyük bir fark yaratabilir (ve cihazlar ve konsollar arasında sık sık geçiş yapıyorsanız işlev görür). Masanızın arkasındaki bu karışık kabloları düzenlemek için biraz zaman ayırın . Her şeyi düzenli ve düzenli tutmanıza yardımcı olacak birkaç uzatma kablosu vardır – hatta bazılarında ihtiyacınız olan kabloları karanlıkta bulmanıza yardımcı olmak için şık renk kodlu ışıklar vardır, ancak kabloları kolayca sarabilir ve küçük demetler halinde bağlayabilirsiniz. Buna ek olarak, gevşek ve kullanılmamış kablolar için bir sepet, çöp kutusu veya kutu bulundurmak, bu sinir bozucu şeylerin sizden uzaklaşmasını önleyebilir. İpler çamaşırdaki çoraplara çok benzer, kaybolmayı severler.

 

Biraz Kişiselleştirme Ekleyin

Oyun için sahip olduğunuz alanın boyutu veya bütçeniz ne olursa olsun, oyun kurulumunuzu tamamen size ait hale getirmenin bir yolu olacaktır. Özenle seçilmiş bir ekran koruyucu kadar basit bir şey, alanınıza yepyeni bir his katabilir. Belki mousepadiniz veya playmatınız için özel bir tasarım almak istiyorsunuz . Belki daha önce bahsettiğimiz raflardan birine bir aile fotoğrafı eklemek istersiniz. Bununla aşırıya kaçmanıza gerek yok, ancak alana biraz kendinizden bir parça eklemek, onu soğuk ve boş hissetmekten alıkoyabilir, bu bazen tek bir yerde çok fazla teknoloji ve ışık varsa olabilir.

Alanınıza Biraz Hayat Katın

Dürüst olalım. Maç yaparken bazen maraton oynuyoruz. Bazen aynı odada, pencereler kapalı, perdeler kapalı ve kapı sıkıca kapalı olarak saatlerce oturuyoruz. Bu, kaba bayat hava ile kokulu bir odaya neden olabilir. Tek bir ev bitkisi, bu perdelerin arkasındaki pencere kenarına oturabilir ve hava kalitesini iyileştirebilir .

Ev bitkileri toksinlerin havasını temizler, oksijen üretir (bu, uygun odaklanma ve konsantrasyon için gereklidir ve hatta oyununuzu geliştirebilir) ve mekana taze, canlı bir his verir. Tüm bu fiziksel faydalara ek olarak, ev bitkileri insanları sakin ve mutlu tutmaya yardımcı olur. Bir bitkiyi canlı tutma konusunda endişeliyseniz, biraz araştırma yapın ve minimum bakım gerektiren bir şey seçin. Bazı bitkiler ayda bir veya iki kez biraz su alır.

 

Doğal Işığı En Üst Düzeye Çıkarmak İçin Mobilyalarınızı Düzenleyin

Kimse ekranındaki pencereden gelen parlamayı sevmez. Anlıyoruz. Bununla birlikte, bazen mobilyalarınızın konumunun etrafında hareket etmek, bu perdeleri gün içinde daha fazla açık tutabileceğiniz anlamına gelebilir. Ekranlarınızı pencerenin karşısında olmayan bir yere yerleştirirseniz, panjurları gün içinde daha fazla açık bırakabilirsiniz. Doğal aydınlatma yalnızca alanınızın görünümünü önemli ölçüde iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda gözleriniz ve genel sağlığınız için de faydalıdır . Gün değiştikçe değişen taze doğal güneş ışığı, hemen hemen her alanın görünümünü iyileştirir.

Yukarıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurarak, oyun kurulumunuzu tüm zamanınızı içinde geçirdiğiniz alandan değiştirme yolunda ilerliyorsunuz, ancak misafirlerin hem bakması hoş hem de oturması eğlenceli bir şeyi görmesine asla izin vermiyorsunuz. Başladıktan sonra Bu adımları uygulayarak, oyununuzu engellemeden aynı anda alanınızı düzenli ve ferah tutmanın ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

About İbrahim Berkay

2000 yılında bilgisayar programcılıpı fakültesinden mezun olduktan sonra sektörde çeşitli bilişim firmaları ve kurumsal yapıların bilgi işlem departmanlarında hizmet verdikten sonra 2013 yılından bu zamana kadar sunucuyeri firmasında sistem mühendisi olarak çalışmaktayım.

Yorum Yaz