Yaptığınız Her Yolculukta Yanınızda Taşıyabileceğiniz En İyi On Seyahat Aleti

Sizi sık seyahat eden biri haline getiren seyahat tutkusu böceği tarafından sokulduysanız, iki tür gezgin olduğunu bileceksiniz – biri hafif seyahat etmeyi tercih eden ve diğeri ortaya çıkabilecek her duruma hazırlıklı olan diğer grup. .

Ancak teknolojinin yardımıyla değişen dünya ile birlikte, şimdi her iki grup da birleşebilir – bu, hafif seyahat edebileceğiniz ve meydana gelebilecek herhangi bir felakete karşı hazırlıklı kalabileceğiniz anlamına gelir. Ve bu, dünyanın dört bir yanındaki gezginler için bir nimet olan bu akıllı seyahat araçlarıyla mümkün oldu.

 

1. Taşınabilir Şarj Cihazı

Uzun mesafelere seyahat ederken, telefonunuzu, tabletinizi veya diğer aygıtlarınızı şarj etmek için bir fiş noktasını nerede bulabileceğiniz konusunda hiçbir fikriniz olmayabilir. Ve içinde yaşadığımız çağ göz önüne alındığında, cep telefonumuzu kullanmadan bir gün hayal etmek imkansız! Öyleyse, ne olursa olsun, cep telefonu şarj edilmelidir.

Ve bir fiş noktası bulmanın zor olduğu durumlarda, güç bankaları olarak da bilinen taşınabilir bir şarj cihazı kurtarmaya gelebilir. Bu nedenle, seyahate çıktığınızda, bağlantıda kalabilmeniz ve bilinmeyen bir şehirde kaybolduğunuzda geri dönüş yolunuzu bulabilmeniz için kesinlikle kendinize bir tane almayı unutmamalısınız. İşte manyetik şarj kabloları hakkında bazı şaşırtıcı şeyleri paylaşacak bir kaynak .

 

2. Navigator Cum Manyetik Pusula

Dünya büyük ve güzel. Görülecek ve keşfedilecek çok şey var ve çok az zaman var! Öyleyse devam edin ve aldığınız her fırsatı keşfedin. Yeni yerler ziyaret edin, yeni şeyler öğrenin. Muhtemelen hayattan zevk almanın en iyi yolu budur. Ancak yeni bir yerde kaybolmamanız ve eve sağ salim dönebilmeniz için yanınızda bir navigasyon cihazı ve manyetik pusula taşıyabilirsiniz.

Eve dönüş yolunu bulamadığınız bir yere ulaşırsanız, bir navigasyon cihazı dönüş yolunuzu bulmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, daha önce hiç gitmediğiniz bir yere ulaşmak için ihtiyaç duyabileceğiniz yol tarifleri konusunda da size yardımcı olabilir. Ve en iyisi, manyetik bir pusulanın, sıfır bağlantıya sahip bir yerde bile size yön konusunda yardımcı olabilmesidir.

 

3. Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Arkadaşlarınızla tatile çıkıyorsanız, kesinlikle taşınabilir bir Bluetooth hoparlöre ihtiyacınız var. Yalnız bir seyahate çıkıyorsanız, yine de taşınabilir bir Bluetooth hoparlöre ihtiyacınız var. İlk etapta birine ihtiyacınız var çünkü bir grup arkadaş tatile çıktığında parti çok uzakta olamaz.

Ve yalnızken bir taneye ihtiyacınız var, böylece yalnız seyahat ederken en sevdiğiniz şarkıları asla kaçırmazsınız. Bugün pazar, tüm şekil, boyut, işlevsellik, özellik ve fiyattaki taşınabilir Bluetooth hoparlörlerle dolu. Gereksinimlerinizi ve bütçenizi karşılayan herkesi alabilir ve ardından hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız!

 

4. Mikro Filtre Su Şişesi

Bilinmeyen arazilerde ve patikalarda yürümeyi seven maceracı tiplerdenseniz, bu akıllı seyahat aletini mutlaka kendiniz almalısınız. Bu günlerde piyasada bulunan bir su arıtıcısı olan mikrofiltreli su şişesi ve su şişesi bir arada. Bu şişeler, yüzde 99 mikrop ve su kaynaklı bakterilerden kurtulabilen içi boş fiber membran teknolojisini takip ediyor.

Yani temiz suyun olmadığı bir yerdeyseniz, akıllı şişenizi akarsular, nehirler, şelaleler vb. herhangi bir su kütlesinden suyla doldurabilirsiniz ve hepsini filtreleyecektir. İçtiğiniz suyun temiz, saf ve kirletici maddeler içermediğinden emin olabilirsiniz.

 

5. DSLR Kamera

Bir seyahate çıkmak – arkadaşlarınızla, ailenizle veya tek başınıza olsun – birçok yeni hatıra yapmak demektir. Her tür gezinin kendine has bir çekiciliği vardır ve sizi yepyeni bir deneyimle kutsar. Bu yüzden hepsini yakalamak için mutlaka yanınızda bir fotoğraf makinesi taşımalısınız. Ve bir DSLR fotoğraf makinesinden daha iyi ne olabilir!

Harika bir pil ömrüne sahip oldukları, bir DSLR’de elde ettiğiniz görüntü kalitesi harika, bir DSLR’nin çok çeşitli lens seçeneklerine sahip olduğu ve eksiksiz manuel kontroller sunduğu için seyahat fotoğrafçıları ve sık seyahat edenler arasında favoridir böylece fotoğrafçılığınız üzerinde tam kontrole sahip olursunuz.

 

6. Gürültü Önleyici Kablosuz Kulaklıklar

Uzun bir yolculuğa çıkıyorsanız veya tek başınıza seyahat ediyorsanız, gürültü önleyici kablosuz kulaklıklar ihtiyacınız olan cihaz olabilir! Bir uçakta veya trende seyahat ediyorsanız, bu gürültü önleyici kablosuz kulaklıklar, daha iyi rahatlamanız, ağlayan çocuklardan uyanmadan veya daha huzurlu bir şekilde uyumanız için çevrenizdeki genel gürültüyü kapatmanıza yardımcı olacaktır. yolcuların sohbeti.

Bu kulaklıklar ayrıca, nerede olursanız olun arka plan gürültüsünden rahatsız olmadan müziğinizin keyfini çıkarmanızı sağlar. Huzur ve sessizlik içinde tatilinizin keyfini çıkarmanızı sağlayan kesinlikle yanınızda taşımanız gereken bir seyahat aletidir.

 

7. Akıllı Araba

Konsept henüz oldukça yeni olsa da, oldukça hızlı bir şekilde yetişiyor! Akıllı bir bavul, bagajınızı takip etmenize yardımcı olur. Cep telefonunuza bağlayarak çantanız açıldığında, çalındığında veya çok ağır olduğunda bildirim alırsınız. Bu akıllı valizlerden bazıları, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları vb. gibi diğer cihazlarınızı şarj etmenizi sağlayan bir USB bağlantısı da sağlar.

Bu akıllı arabalar ergonomik bir tasarıma sahiptir ve arabaların üst kısmı düzdür. Arabanın içinde, bagajınızı buna göre düzenlemenize yardımcı olacak birkaç bölme vardır. Ve unutmamak gerekir ki, arabanın kendi güvenlik kilidi vardır, sağlam ve dayanıklıdır ve gittiğiniz her yere taşınmak için mükemmeldir!

 

8. goTenna Mesh

Tatile çıkıyorsanız, kamp yapıyorsanız veya arkadaşlarınızla yürüyüş yapıyorsanız, kesinlikle sürekli iletişim halinde kalmak ve kaybolmamak istersiniz. Ancak engebeli bir arazideyseniz ve mobil cihazınızın bağlantısını kaybedecek en ufak bir şans olduğunu ve çetenizden ayrılabileceğinizi düşünüyorsanız, daha fazla endişelenmeyin çünkü kurtarıcınız burada – goTenna Mesh!

goTenna Mesh, hücresel servis olmadığında bile Android ve iOS cihazlarını birbirine bağlı tutmak için özel olarak tasarlanmış şık, cep boyutunda bir cihazdır. Kullanıcıların bağlantıda kalmasına ve mesajları ve konumlarını anında paylaşmasına yardımcı olmak için Bluetooth teknolojisini kullanır. Kullanıcılar, şebeke dışındayken bile birbirleriyle iletişim kurabilirler. goTenna Mesh, açık alanlarda 4 mil mesafeye kadar çalışabilir ve yatırım yapmak için harika bir alettir.

 

9. tutuşturmak

Hevesli bir okuyucu musunuz? Arkadaşlarınız ve ailenizle seyahate çıktığınızda bile okumayı seviyor, ancak yanınızda kitap taşımaktan nefret ediyor musunuz? Endişelenmeyin çünkü sizin için mükemmel bir çözümümüz var – Kindle! Kindle, seyahatiniz sırasında uzun uçuşlarda, tren veya otobüs yolculuklarında olmanız gerektiğinde can kurtaran bir e-okuyucudur.

Kindle, çoğu tabletten daha hafiftir ve güçlü ışıkta bile okunması kolaydır. Ve piyasaya çıkan en son ekleme ile Kindle artık daha ince, daha hızlı, daha iyi pil yedeğine sahip ve milyonlarca e-kitap okumanın yanı sıra TV şovlarının, filmlerin ve müziğin keyfini çıkarmanıza olanak tanıyor.

 

10. Evrensel Seyahat Adaptörü

Bu, nereye giderseniz gidin kesinlikle taşımanız gereken bir seyahat aletidir. Unutmayın ki, ziyaret ettiğiniz her yer aynı tür priz ve noktalara sahip olmayacak ve tatilinizi tüm elektrikli aletlerinizin suyu bitmiş halde geçirmenizin hiçbir yolu yok!

Bu nedenle, her seyahatinizde bir dönüştürücü satın almak veya ortak yolcularınızdan şarj cihazı ödünç almak istemiyorsanız veya dünyanın geri kalanıyla bağlantınız kopuk değilse, biraz para yatırmak ve kendinize çalışacak evrensel bir seyahat adaptörü almak daha iyidir. Dünyanın hangi köşesini ziyaret ederseniz edin, her noktada!

 

Sonuç

Bunlar, listenize eklenmesi gerektiğini düşündüğümüz en iyi 10 seyahat aracıydı. Ancak geziye çıkarken yanınızda taşıyabileceğiniz diş bakım bezleri, portatif çamaşır makinesi çantaları, farlar, yürüyüş feneri, tripod vb. gibi daha birçok ürün bulunmaktadır. Ancak, fikrin sadece hafif seyahat etmek değil, aynı zamanda akıllı seyahat etmek olduğunu unutmayın!

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz