Yönetilen bir BT Hizmetleri Şirketi işletiyorsanız Bunu Okumanız Gerekir

Yönetilen BT Hizmetleri şirketi, kurumsal BT ihtiyaçlarıyla ilgili olarak işletmeler için çok yönlü bir çözüm sunar. Bir işletmenin yazılımdan donanıma kadar tüm BT altyapısı, yönetilen BT hizmetleri uzmanları tarafından yönetilebilir. Büyük teknoloji kayıplarını önlemek için sistemlerinizi izleme, güncelleme ve sorun giderme ile ilgilenirler.

Sadece çok fazla masraftan tasarruf etmekle kalmayacak, aynı zamanda tüm teknik sorunlarınızı anında çözmeye hazır bir teknisyen ekibiniz olacak. Bu denklemin diğer ucundaysanız ve yönetilen BT hizmetleri sağlayan bir şirket işletiyorsanız, bu makaleyi kesinlikle sonuna kadar okumalısınız.

 

Yönetilen BT Hizmetleri Şirketi Nasıl Çalışır?

Genel olarak, çoğu BT sağlayıcısı, müşterileri için iş gereksinimlerini mükemmel şekilde karşılayan özel planlar yapar. Yönetilen bir BT hizmetleri şirketi işletiyorsanız, müşterinizin BT bütçesine ve ihtiyaçlarına göre bir hizmet paketi oluşturma konusunda uzmanlaşmanız gerekir. Müşterinizle iş gereksinimlerini görüştükten sonra, özelleştirilmiş çözümü oluşturmaya ve uygulamaya başlayabilirsiniz. Ekibiniz, müşterilerinizi teknolojik stresten kurtarmak ve operasyonlarının sorunsuz çalıştığına dair gönül rahatlığı sağlamak için BT hizmetleri sağlama konusunda yetkin olmalıdır.

 

Ne Tür BT Hizmetlerini Yönetebilirsiniz?

Yönetilen BT Hizmetleri şirketi olarak bir işletmeye sağlayabileceğiniz çeşitli hizmetler, ağ cihazlarını, güvenlik sistemlerini, sunucularını, yazılımlarını ve iş istasyonlarını yönetmeyi ve denetlemeyi içerebilir. Uzman teknisyenlerden oluşan ekibiniz, müşterileriniz için arızalı ağ ekipmanı, bilgisayar sorun giderme, sunucu bakımı, yazılım güncellemeleri ve daha fazlası gibi her türlü teknik sorunu çözebilmelidir. https://www.ulistic.com/msp-marketing adresindeki uzmanlara göre, BT hizmetlerinizi tanıtmanın anahtarı, odaklanmış pazarlama stratejileridir. Sunduğunuz hizmetlerin kapsamını vurgulamanız ve özellikle onların gereksinimlerini hedeflemeye odaklanan bir plan oluşturabileceğinizi belirtmeniz gerekir. Teknisyen ekibiniz, ekipmanın çalışmasını ve daha uzun süre dayanmasını sağlamak için düzenli ve proaktif bakım çalışması yapmalıdır. Bu, yalnızca müşterinizin işinin büyümesine yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda onlarla uzun vadeli iş ilişkileri kurmanıza da yardımcı olacaktır.

 

Yönetebileceğiniz Diğer Hizmetler

Yönetilen BT Hizmetleri şirketiniz yalnızca bilgisayarları tamir etmekle kalmaz, aynı zamanda müşterilerinizin işletmelerinin başarılı olması için ihtiyaç duyduğu teknoloji platformlarının uygulanması ve yönetimi konusunda da yardımcı olur. BT danışmanlığı, Bulut Yönetimi, Siber Güvenlik , Video Gözetimi, Yedekleme Kurtarma, Kablolama ve İstenmeyen Posta Koruması gibi hizmetler, Hizmet Planınıza eklenebilir. Müşterinizin teknolojisinden en iyi şekilde yararlanıp yararlanmadığını değerlendirmeniz gerekir. Değilse, onların sorunlarını nasıl çözebilirsiniz? Daha iyi wifi konumlandırma, sanallaştırma veya kablolama hizmetlerine ihtiyaçları var mı? Müşterinizin teknolojik durumu hakkında proaktif olmak, müşterilerinize mümkün olan en iyi şekilde yardımcı olmanıza yardımcı olabilir.

 

Bir Yardım Destek Masanız Var mı?

Müşterilerinize herhangi bir zamanda herhangi bir BT sorunu için 7×24 Yardım Masası desteği sağlamak iyi bir müşteri memnuniyeti stratejisidir. Bir işletmeyle anlaşmayı tamamladığınızda, çıktılarınızı ve fiyatlarınızı özetleyen bir Hizmet Düzeyi Sözleşmesi (SLA) imzaladığınızdan emin olun. Müşterilerinizin yerel veya denizaşırı olmasına bağlı olarak, yerinde veya uzaktan yardım masası desteği sağlamayı seçebilirsiniz. Müşterilerinizle açık bir iletişim kanalına sahip olmak, potansiyel olarak tehlikeli sorunlara müdahale etmenize ve herhangi bir hasara yol açmadan bunları çözmenize yardımcı olacaktır.

 

Projeler Başarıyla Nasıl Artırılır?

Başarılı bir Yönetilen BT Hizmetleri yürütmek için, size yaklaşan tüm işletmelerin sorunlarına uygun maliyetli bir çözüm aradığını anlamanız gerekir. Çözümleriniz müşterileriniz için ne kadar uygun maliyetliyse, sizinle ortak olma olasılıkları da o kadar yüksek olur.

Müşterinizin dikkatini belirli sorunlara çekiyorsanız, sorunun kökenini ve çözümünü anlamalarını da alışkanlık haline getirin. BT altyapılarını stabilize etmelerine yardımcı olmak için profesyonel yardımınızın değerini anlamalarına yardımcı olun. Zamanında teknolojik güncellemelerin önemi hakkında derinlemesine bilgi sahibi olduğunuz için, onları görevlendiren BT Hizmetleri yönetim şirketi olarak onların da aynı şeyi gerçekleştirmelerine yardımcı olmak sizin görevinizdir.

Bir Yönetilen BT Hizmetleri şirketinin sahibi olarak rolünüz, müşterilerinizin işlerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır, bu da sizin işinizi büyütmenize yardımcı olacaktır. Bu vizyonu etkinleştirmek için, müşterinizin personelinin BT altyapısının neden olduğu çok daha az kesinti yaşamasını, müşterilerinizin en iyi hizmeti almasını ve stresli teknoloji sorunları yaşamak zorunda kalmamasını sağlamalısınız. Müşterilerinizin kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmanın sizin de kendi işinizi kurmanıza yardımcı olacağının temel kuralını unutmayın.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz