YouTube Videolarını Hızlı Bir Şekilde MP4’e Dönüştürme ve Birkaç Saniyede iPhone’unuza Getirme

Geçen gün otobüste bu YouTube podcast’ini izliyordum ve video aksamaya başladı. O bölgedeki internet bağlantısının zayıf olduğunu fark ettim. Bu yüzden otobüste sonraki yarım saati hiçbir şey yapmadan geçirmek zorunda kaldım, bu tamamen berbattı.

Bu yüzden bir dahaki sefere evden çıkmadan önce en sevdiğim YouTube videolarını iPhone’uma indirip saklamaya karar verdim. Böylece yolculuk sırasında sıkılmıyordum. iOS cihazlar için özel olarak tasarlanmış bu harika YouTube dönüştürücüsüne rastladım ve bulduklarımı hepinizle paylaşmaya karar verdim.

 

Softorino YouTube Dönüştürücü 2

Softorino YouTube Converter 2 (SYC 2), iOS kullanıcıları için yazılım çözümleri geliştirme konusunda uzmanlaşmış Ukrayna merkezli bir teknoloji şirketi olan Softorino tarafından geliştirilen bir masaüstü yazılımıdır. Bildiğiniz gibi biz iPhone kullanıcıları olarak internetten direkt olarak iPhone’larımıza içerik indirmek gibi temel işlevlerden mahrumuz. SYC 2’nin devreye girdiği yer burasıdır.

SYC 2 , sesleri , zil seslerini ve videoları saniyeler içinde iOS cihazlarınıza dönüştürmenize , indirmenize ve aktarmanıza olanak tanır . YouTube, Facebook, SoundCloud, Vimeo, Instagram ve daha fazlasını içeren 60’tan fazla platformu destekler . Bu YouTube MP4 Converter iPhone’un nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin !

 

iPhone’da YouTube’u MP4’e Dönüştürme

Her şey sırayla. Softorino YouTube Converter 2’yi Windows/Mac bilgisayarınıza indirip kurmanız gerekecek . Uygulama, sınırsız sayıda videoyu iOS cihazlarınıza dönüştürebileceğiniz ve aktarabileceğiniz 24 saatlik ücretsiz bir deneme için kullanılabilir. Deneme süreniz sona erdikten sonra, yalnızca 19,95 $ gibi kolay bir fiyata bir yıllık SYC 2 aboneliği satın alabilirsiniz.

Dönüştürücüyü indirip kurduktan sonra şu adımları izleyin :

  • Bilgisayarınızda SYC 2’yi başlatın ve iOS cihazınızı USB kablosuyla bağlayın.
  • YouTube video bağlantısını kopyalayıp uygulamanın URL çubuğuna yapıştırın.
  • Seç “Video” seçeneği “Dönüştür” ve daha sonra video kalitesini seçin.
  • “Kaydet” seçeneğinden cihazınızı seçin ve Dönüştür ve Aktar düğmesine basın .

Videonuz, uzunluğu ne olursa olsun saniyeler içinde dönüştürülür ve iPhone’unuza aktarılır! Ve dahası ne? SYC2 ayrıca kapak resmi, altyazılar, açıklama vb. gibi o videoyla ilgili eksik meta verileri de doldurur.

 

Ana Özellikler

İşte SYC2’yi binlerce kullanıcı için popüler bir seçim yapan şey:

Dahili Tarayıcı

Softorino YouTube Converter 2, yerleşik bir YouTube tarayıcısıyla birlikte gelir. Bu , uygulamadan çıkmadan videoları indirip iOS cihazlarınıza aktarabileceğiniz anlamına gelir . En sevdiğiniz videoları arayın ve sıraya ekleyin.

 

Kablosuz Transferler

Wi-fi üzerinden iPhone’unuza herhangi bir ses veya video dosyasını aktarabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu doğru! SYC2, wi-fi bağlantısını destekler, yani uygulamanın tercihlerinde wi-fi’yi etkinleştirdiyseniz, iOS cihazınıza otomatik olarak bağlanacaktır. Her ikisinin de aynı wi-fi ağına bağlı olduğundan emin olun.

 

4K Desteği

Bu dönüştürücü ayrıca 60 fps’de 4K Ultra HD videoları da destekler. Böylece istediğiniz zaman iPhone’unuza yüksek kaliteli videolar indirebilir ve izleyebilirsiniz! Ayrıca, aynı anda birden fazla dosyayı dönüştürmenize ve aktarmanıza olanak tanıyan çalma listesi indirmelerini de destekler.

 

60+ platformu destekler

Adına rağmen Softorino YouTube Converter 2, yalnızca YouTube indirmeleriyle sınırlı değildir. 60’tan fazla platformu destekliyor! Bunlardan bazıları Facebook, Vimeo, Dailymotion, Instagram, SoundCloud, AudioBoom, CNN, Discovery Channel ve daha fazlasını içerir! Böylece bu platformlardan herhangi bir ses veya video dosyasını doğrudan iOS cihazınıza indirebilir, dönüştürebilir ve aktarabilirsiniz!

 

Zil Sesi Yapıcı

Bir şarkı gibi ve onu kırpmadan zil sesiniz olarak ayarlamak mı istiyorsunuz? Endişelenme, SYC2 seni yakaladı! Herhangi bir şarkıyı veya videoyu, tüm iOS cihazlarınız (ilk nesil iPod’lar bile) için trimsiz bir zil sesine dönüştürür.

 

Götürmek

Bu, iPhone’larınız için YouTube videolarını anında MP4’e nasıl dönüştürebileceğinizle ilgili. Böylece iOS cihazınıza indirmek için bir şarkı veya videonuz olduğunda, bunun için mükemmel aracı bilirsiniz! Zevk ve aşağıdaki yorumlarda uygulama hakkında ne hissettiğinizi bize bildirin.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz