Güçlü Bir Web Sitesi Nasıl Oluşturulur ve Potansiyel Müşteriler Nasıl Kazanılır

Güçlü bir web varlığının işinizin başarısının anahtarı olduğu bir sır değil. Bu yüzden doğru yapmak önemlidir. Ancak, bazı iyi fotoğraflar ve bazı içerikler elde etmek kadar basit değil. Doğru yapmak için çok düşünmek gerekir. Büyük köpeklerle rekabet etmek ve sayfanızın 1. sayfada çıkmasını istiyorsanız tam olarak yapmanız gereken şey budur .

Bu makale, web’deki en iyi sitelerden birini ortaya çıkarmak için yapılması gerekenlerin temellerine değinmektedir.

İyi Bir Sunucu Bulun ve Akılda Kalan Bir İsim Kaydedin

Yapmanız gereken ilk şey, iyi bir web barındırma hizmeti almak ve adınızı kaydettirmek . Özel ihtiyaçlarınıza uygun birkaç farklı rota ve abonelik paketi olduğundan bu biraz kafa karıştırıcı olabilir.

Barındırıcı, site içeriğiniz için çevrimiçi depolama sağlayan bir şirkettir . Ayrıca site yönetimi sorumluluklarınızı kolaylaştırmak için birçok araç sağlar. Ana bilgisayarlar ayrıca alan adınızı kullanarak şirket e-postaları sağlar ve siteyi arka planda çalıştıran tüm temel DNS ve IP sorunlarıyla ilgilenir.

Ayrıca alan adınızı sizin için kaydederler. Bunu ayrı ayrı ve kendi başınıza yapabilirsiniz, ancak daha sonra seçtiğiniz ana bilgisayara taşımanız gerekecektir ve bu ekstra bir güçlüktür. Bir barındırma hizmetine abone olarak hepsini bir arada yapmak en iyisidir, çünkü yine de yapmanız gerekecek. Ayrıca , aboneliğinizle birlikte sık sık ücretsiz alan kaydı sunarlar .

Diğer seçenek, yönetilen bir ana bilgisayarla gitmektir. Bu, sayfanızı sizin için koruyacak bir web barındırıcısıdır ve WordPress barındırma , en popüler yönetilen web barındırma türlerinden biridir. WordPress önemlidir çünkü çevrimiçi olarak en popüler blog formatıdır. Ve blog yazmak, sitenize trafik çekmenin en önemli yollarından biridir.

Son olarak, iyi bir isim seçtiğinizden emin olun . Çok uzun veya çok fazla kısaltma içeren bir tane seçmeyin. En iyi fikir, kısa olması, akılda kalıcı olması ve düzenli kelimelerden oluşmasıdır. Kalbinizi sadece alındığını öğrenmek için bir isme yerleştirmek ve onu benzersiz kılmak için rastgele sayılar ekleyerek adınıza yerleşmek doğru bir yol değil. Bunun yerine, isim beklentilerinizde esnek olun ve yazılması ve hatırlanması kolay, bir tişörte sığabilecek veya hatırlamak için not alınması gerekmeyen birini seçin.

Güncel Özellikleri ve Temaları Kullanın

Önemli olan diğer şey, estetiğinizin güncel olduğundan emin olmaktır. Sizinkine benzer hizmetler sunan diğer popüler web sitelerine bir göz atın ve ne yaptıklarını ve nasıl göründüklerini görün. Having gibi yapımlar görünümlü web sitesi yeşil zemin üzerine sarı harflerle mutlaka ötede sitenizden müşteri çekebilmek için hizmet edecektir. Ayrıca, özellikle bir e-posta listesi için adres almak üzere tasarlanmadıkça, birçok açılır pencereden ve rahatsız edici e-posta abonelik pencerelerinden kaçınmak iyidir.

Hizmetleriniz için endüstri standardına bakın ve oradan başlayın. Gecikmeye veya gereksiz komplikasyonlara neden olanlardan kaçınırken sitenizi daha kullanışlı hale getiren özellikler eklemek önemlidir .

 

Blog Yazdığınızdan Emin Olun

Her neyse, sen seç. Sitenizi sürekli olarak güncellediğinizden ve değişiklik yaptığınızdan emin olun. Ve blog, blog, blog. Bloglama önemlidir çünkü sektörünüzün trendlerine ayak uydurmak için çok sayıda anahtar kelime eklemenize olanak tanır ve sitenizi tamamlayan diğer web siteleriyle bağlantı kurarak bağlantı kurma fırsatı sunar. Ayrıca, konuk yazarların sitenizde blog yazmasına olanak tanır; bu, öne çıkmak istiyorsanız yararlanmanız için önemli bir özelliktir.

Sadece birini seçemezsiniz. Bu temel şeyleri dahil etmek için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızdan emin olun ve en düşük fiyata çok sayıda yeni müşteri çeken yüksek performanslı bir web sitesi oluşturma yolunda olacaksınız.

About Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Yorum Yaz