fbpx

Cpanel Kullanmak Zorunda mıyız?

cPanel kullanmak zorunda değiliz. Sunucuyeri olarak cPanel’ in fiyat politikasından sonra direct admin panele geçerek müşterilerimize daha uygun fiyatlarla hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.

Direct admin panelin avantajları litespeed ve cloudlinux desteğinin bulunması bu sayede müşterilerimizin web sitelerinin daha hızlı ve daha stabil çalışmasını hedefliyoruz. Siz değerli müşterilerimize her zaman en uygun ve en kaliteli hizmeti sunmayı ilke edinmekteyiz.

directadmin

Plesk Panel ve Direct Admin v.b paneller arasındaki farklar ?

cPanel ve Plesk panel Linux tabanlı platformlarda her ne kadar piyasanın en büyük oyuncuları olsada son gelişmeyle birlikte cPanel resmen kendi ayağına sıktı diyebiliriz. Faiş fiyat politikasıyla birlikte pazardaki liderliğini büyük ölçüde diğer şirketlere kaptıracak gibi görünüyor.

Bu sebeple de geleceğe yönelik direct adminin piyasada büyük bir paya sahip hale geleceği ve daha fazla geliştirileceği kanaitindeyiz. Çok fazla alternatif bulunmasına rağmen direct admin gerek yönetim paneli gerek kullanıcı arayüzü bakımında bizim tercih sebebimiz olarak öne çıkmaktadır.

Plesk panelle cpanel arasında yapılan satın almadan kaynaklı plesk panelde piyasadaki güvenirliğini bize göre yitirmiş olmakta ve direct admin burada en iyi alternatif olarak ön görülmektedir. Sunucuyeri olarak tüm müşterilerimize direct admin hakkında sınırsız destek sağlayacağımızı memnuniyetle duyururuz.

Author by : Yüksel Gürdamar

2003 yılından bu zamana kadar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Birden fazla bilişim firmasında bilgi işlem sorumlusu pozisyonunda görev yaptıktan sonra 2009 yılında sunucuyeri firmasını ilk temellerini atarak bugün itibariyle 11 yıllık bir markanın hosting alanında hizmet sağlamasanın gururuyla sektörde kalite ve uygun fiyat politikasını ilke edinip firmamız adına kullanıcılarımıza daime kesintisiz bir erişim sunmak için çalışmaktayım.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d